Omogućite joj ovo u krevetu i neće poželjeti boljeg od vas

tačno.net
Autor/ica 30.11.2013. u 22:06

Omogućite joj ovo u krevetu i neće poželjeti boljeg od vas

Iako možda mislite da ste odlični u krevetu, neće vam škoditi da se i dalje usavršavate. Uvijek možete biti još bolji ljubavnik te na taj način dobiti više i onog što želite.

Odlični ljubavnici puno su radili na svojim vještinama u krevetu, trudili su se, učili i eksperimentirali uz korisne savjete. Evo nekoliko savjeta koji će vam omogućiti da budete još bolji, kad je seks u pitanju.

Priuštite joj orgazam u 15 minuta

Nije sve u brzini, ali ako naučite kako da partnerici priuštite orgazam u 15 minuta, ta će vam vještina dobro doći pogotovu u noćima kad ste oboje umorni, a napaljeni.

Ključ je u uzbudljivom zagrijavanju

Seks je poput koncerta, uzbudljivo zagrijavanje može odvesti do događaja večeri. Znate što je pali, krenite još ujutro, možda nekom porukom, fotografijom… Neka predigra traje čitav dan tako da strasti eksplodiraju kad se sretnete navečer.

Prebrodite prepreke

Svakome se može dogoditi da tu i tamo zakaže. Razlozi mogu biti kojekakvi. Ne smijete dozvoliti da jedno neugodno seksualno iskustvo uništi vaš seksualni život. Postoje ‘ubojice’ požude i tome treba stati na kraj.

U dobroj formi

Kako bi partnericu mogli što bolje zadovoljiti te kako bi i vi uživali u čarima seksa što više, jasno vam je da morate biti u dobroj formi. Vježbanje je nužno za kondiciju i bolje zdravlje, ma koliko vam teško bilo – natjerajte se, budite disciplinirani i nećete požaliti.

Majstor oralnog seksa

Ako partnerica voli oralni seks, neće biti dovoljno da se samo primite posla ‘tamo dolje’ tu i tamo, morat ćete usavršiti tehnike i to naravno, prema njenim preferencijama jer svaka je žena drugačija i nešto što je možda prolazilo kod jedne, neće i kod druge.

Pronađite njenu G-tačku

Nedavno je istraživanje pokazalo da 55 posto muškaraca nije uspjelo locirati partneričinu G-točku. Potrudite se da ne budete dio navedene statistike.

Usavršite seks na brzaka

Ne treba vam puno vremena da bi uživali u seksu. Seks na brzaka posebno je uzbudljiv i muškarcima i ženama. Usavršite ovu akciju i prepustite se kad god je to moguće.

Više znanja – više seksa

Praksa, razgovor, educiranje, informiranje… Sve to vam itekako može koristiti ako želite biti bolji ljubavnik. Možda mislite da ste odlični u krevetu, ali više znanja neće vam štetiti već omogućiti još više uživanja na obostrano zadovoljstvo.

tačno.net
Autor/ica 30.11.2013. u 22:06