Ljubo R. Weiss: Tamica Rudan i tajne orgazama s „lukavim“ kruhom

Ljubo Ruben Weiss
Autor/ica 24.5.2013. u 10:28

Foto: Biljana Gaurina/Cropix

Od čijih novaca kupuje ona taj skupi “lukavi” kruh, na koji se žali?

 

Dakle, ako uključimo mozak, zamijeti se da se u nas jebe uzduž i poprijeko. Hormoni čine svoje, adrenalin izlazi mnogima kroz uši i izbija na oči. Toliko ga je više u mnogim  ženskim i muškim organizmima da iskre frcaju na sve strane. Te obustaviti spolni (zdravstveni) odgoj, te u Ustavu definirati što je brak… te dozvoliti istospolne brakove, te ih zabraniti…!? Duh dr. Judith Reisman , čini se, nije se  ni vratio u bocu!

Da je živ Wilhelm Reich, malo ekscentrični Freudov učenik mogao bi nastaviti s pokusima sa  pohranom seksualne energije. Naime, angažirao je svojevremeno muškarce i žene u SAD koji su imali zadaću seksati se ispod specijalno izgrađenih kupola – njegova je teza bila da se orgazmom oslobađaju velike količine energije, i da bi bilo vrijedno tu energiju uhvatiti i uskladištiti. Kako je policija ocijenila da ti seksualni eksperimenti protive se američkim zakonima i medicinskoj etici, Wilhelm Reich morao je eksperimente obustaviti i, na kraju, završio je u umobolnici. Na temu TKO TO TAMO KOGA JEBE evo dio aktualnog teksta Vedrane Rudan, moje povremene noćne more, još od vremena usporedbi dimova nad Auschwitzom i nad Gazom, gdje je dim nad Gazom u odnosu na onaj iznad Auschwitza – pičkin dim!

ŠTO PIŠE TAMICA RUDANICA?

..Piše tako Tamica Rudanica:
„I ja imam briga. Doduše, malo su drugačije. Jutros sam ušla u prodavaonicu Mlinar. Mlinar je lanac koji prodaje različite vrste kruha i kolača. Svaki dan pojedem jedan krušni štapić “sa lukom”, prodavačice mu tepaju “lukavi”. Pedeset grama, tri kune. Sto grama, šest kuna, tisuću grama, šezdeset kuna.

Šta vi mislite? Da li je normalno da u Hrvatskoj kilogram kruha u obliku lukavog štapića košta koliko i kilogram čiste puretine? Nije normalno? Ne znate odgovor? Ne  mislite o tome? Vas noću i danju opsjedaju samo seks i homići? Dok vi strastveno brinete tko koga jebe, ne vidite kako nas jebu. ….Baš nikome od vlasti (Ustavni sud bi mogao svoje reći kasnije) ne pada na pamet da Mlinara i ostale hrvatske mlinare priupita kako formiraju cijene.

……..Jebe vam se pošto je kruh, ali svršavate jer vam djeca u školi neće učiti što je orgazam? Pa da nisu lukavi?
………………………….
Mogu se složiti s osnovnim tezama Vedrane Rudan u njenom zapisu , ali nikako mi nije jasno ne jebe li i ona nas!?? Naime, od čijih novaca kupuje ona taj skupi “lukavi” kruh, na koji se žali?? I pita Tamica tko formira cijene tom kruhu, kao “Mlinar” nas jebe jer ga nitko ne kontrolira, tj. država dozvoljava tako skupi kruh! A mi se bavimo pederima, a ne cijenom kruha??

Moj odgovor Tamici Rudan: Cijene „lukavog“ kruha formira, prije svega,  ponuda i potražnja. Kako je to EKSKLUZIVNA PONUDA, a potražnja mala (kupuju ga odabrani!), onda je naravno i toliko skup!

Kod nas se jebe zadnjih desetljeća uzduž i poprijeko, na svim razinama i svim poljima. Na Kurčevu polju, na Phalus poljanama i šumama,  u perivojima, jebodromima, na stadionima,  sudovima, s obje strane Trga Sv. Marka u metropoli zemlje Jebeludnormalandije.

Presuda Ustavnog  suda, stroga tajna, zna se već večer prije, onda predsjednica  Ustavnog suda objašnjava presudu i u roku od pet sati čujemo 505 (sa crtom) tumačenja odluke Ustavnog suda. Ministar Jovanović navalio na Jasnu Omejec, predsjednicu Ustavnog suda RH, ona na njega i proceduru, nitko živ ne zna što da nastavnici rade sa zdravstvenim odgojem – da li je suspendiran…. Tko tu koga. Sud vladu, Karamarko Milanovića, Milanović  samog sebe…? Pet dana nakon lokalnih izbora u Hrvatskoj se jebemo oko toga koliko zapravo imamo  u RH birača??? Svi bi nešto u Ustav, umjesto u usta – sada stvarno  mislim na hranu, iće i piće, dragi čitatelji! Ili, da i ja nešto predložim, najmanje u Ustavni zakon: “Čisti Rvat katolik nosi kurac (milokliznik) uvijek i samo na desnoj strani gaća. Koga Sveta inkvizicija ufati da nosi kurac na lijevoj strani gaća, da mu se isti odsiječe poslije prve nedjeljne svete mise, pred crkvom njegove župe.” Dokle ćemo mi Rvati katolici trpjeti lijeve kurce u lijepoj našoj domovini! Mi Rvati smo katolički narod! Nema skretanja u lijevo!“

SUĐENJE SANADERU KAO VRSTA IMPOTENCIJE

Suđenje Ivi Sanaderu obiluje seksom. Sude Sanaderu već sam kurac zna koliko mjeseci, podižu optužnice, svjedoci dolaze i odlaze… Mišo Kovač jebe sutkinju, Branka Pavošević jebe Zubaka, nitko živ ne zna kojega Zubaka??  Zubak kaže ovo je kao u TV sapunici „Lud,zbunjen normalan…“ Tamo, u toj sudskoj dvorani,  svatko svakog jebe, ne znaš tko je kurviš, a tko svetac, ili je u pitanju ejaculation praecox (lat.) – ,, prijevremena ejakulacija“,  ili beskonačno drkanje, što je ijedno i drugo, vrsta impotencije.

Dajte, ne jebite nas s tom sudskom trakavicom,  sve u ime pravičnog suđenja. Ovaj ne dođe na sud, ispričnica od doktora… Čedo i Jadranka brane klijenta svim sredstvima. Ili čovjeka –  bivšeg premijera Sanadera – oslobodite, ili ga konačno sudite…

Na TV-u toliko kulture da svisneš od kulturnih događanja, i vijestima o njima, ispada da je Hrvatska najkulturnija zemlja na svijetu. A samo sobu-dvije pokraj studija ne znaš tko koga jebe na HRT-u,  Radman urednike, i urednice, ili urednice i urednici Radmana, Sabor Radmana, pa Radman pseudoelitu, političku… A  gledateljima-raji kad zakasne s uplatom pretplate pet dana, evo opomene sa obračunatim kamatama, 2.35 lipa… Nekada su nas učili PRIMUM VIVERE, DEINDI FILOZOFARE, a ova dominacija kulture u HRT programu govori kako ta latinska izreka više ne vrijedi: dakle sve jebačice i jebači  imaju pravo  prvo filozofirati, onda živjeti, prvo kulturno se uzdizati, onda raditi… I od jebene mušice napraviti jebenog slona!

Čak ne znaš ni što radi  nekada ugledni kirurg Paladino – da li on jebe Hajduk, da li mu neki dinamovac iz Uskoka smješta, da li ga je šarmirala Marija Šola ili neke tajnice u Karlovačkoj banci…??

Već kada smo kod nogometa, godinama nas jebe Zdravko Mamić, pa nikom ništa. Ne znaš tko koga tu jebe loptom – onaj koji isušuje močvare, ili onaj koji proizvodi sportsko-političke cunamije…??

RUDANICA I OBOŽAVATELJI

Na jednom portalu, s objavljenim  člankom „mogu li pederi spasiti Hrvatsku?“ obavještavaju me da je gospođa Rudan prevedena više-manje kompletno u Srbiji i prodaje 5-6 TISUĆA knjiga MJESEČNO – U Rusiji joj je prevedeno nekoliko romana (jedna od najcjenjenijih izdavačkih kuća – Amfora). Prevedena je i Austriji, Italiji i Poljskoj… zatim, upozoravaju  da je u sporu s Profilom radi nekog duga njoj od 18 000 kuna, da se ne valja u novcu, da sam ljubomoran na njen uspjeh…

Odgovaram:

Ma koji se književnik ili publicist u nas valja u novcima?? Ali, da gospođa Rudan ne oprašta nikome ni kunu, i da je ima često po Evropama, od Firence na dalje, Republici Srpskoj, Beogradu… da je oblaporna, da nema zajednice koju nije uvrijedila (od Dalmatinaca do Hercegovaca, roditelje, djecu, muškarce..), ni predsjednika države, ni značajnije osobe koju nije olajavala, poznato je svima koji je malo bolje poznaju (“lik i djelo”). Vedrana Rudan hladno je izjavljivala da su muškarci niža bića i da su svi gadovi, samo čekaju da ga uvale ženi,  djeca su nesreća, davež, pita kome trebaju jebena djeca… I pored želje shvatiti što znači „kad je žena kurva, a muškarac peder“, nisam shvatio što je autorica htjela reći, osim da ama baš nitko oko nas nije normalno čeljade??

Da godinama jaše na konju zvanom “Antisemitizam” poznato je, i nije ona moj problem, ona je problem hrvatskog pravosuđa koje jedva reagira na mrtve, a kamoli na usporedbe pičkinog dima Auschwitza i Gaze!

I pored svega, obožavatelja kao pljeve!

LJUBOMORA NA TAMICU RUDAN?

Ljubomora?? Baš nikakva! Neka prodaje milijune knjiga, poveća hrvatski izvoz, ali neka bude časna književnica, a ne vulgarna provokatorica i antisemitkinja! Njen  nihilizam, antisemitizam i najžešće vulgarije prodaju njene knjige. UHO, GRLO, NOŽ je još dobra, čitljiva knjiga, sve manje-više kasnije su sirove strasti i primitiva koja odgovara  soju čitatelja sličnih njenom mentalnom sklopu.U publicistici je notorna provokatorica i k tome, često, neznalica!

Tema „jebanja po Rudanici”, napisana je njenim žestokim, vulgarnim stilom!

Ti bokca, sad vidim da sam napravio grešku što sam JAVNO iskazao kada sam potpisao zahtjev za referendum HRASTA i, kako Jovanović posprdno kaže, drugih biljaka…

Mi smo tisućama svjetlosnih godina udaljeni od demokracije i tolerancije, ovdje na Balkanu ljudi stvarno misle da se mora misliti kako oni misle… E, baš neću, imam svoj stav i mišljenje, pa bio proglašen i KONZERVOM! Što ima loše u tome – ZDRAVA OBITELJ PRIJE SVEGA! Na zdravoj obitelji i produktivnom, ne prisilnom radu, počiva svako zdravo društvo!

I vrhunac svega – kaže mi jedan oponent: „Nađi i ti recept za pisanje i prodaju svojih knjiga!“ Odgovaram, pa ne mogu pisati protiv vlastitog naroda, a ovaj meni: „Pa što radi hrvatska pseudoelita, uz nešto iznimaka, nego već 23 godine sustavno radi protiv vlastitog naroda…??“

Sve u svemu, kada se već tako jebemo uzduž i poprijeko, kada se jebemo, pored ostalog i u zdrav mozak, što  zaključiti nego: za nas je najbolji „lukavi“ kruh, ma kako skup bio!

Ima jedna izreka: JEBEN PAMTI!

I zato, ne jebi nas i ti, Vedrana Rudan!

(24.05. 2013.)

Ljubo Ruben Weiss
Autor/ica 24.5.2013. u 10:28