GLAZBENI SPEKTAKL BIG BEACH I CARL COX NA ZRĆU

Autor/ica 5.7.2012. u 14:41

GLAZBENI SPEKTAKL BIG BEACH I CARL COX NA ZRĆU

Legenda plesne glazbe CARL COX 21. srpnja gostuje na najvećem ljetnom glazbenom spektaklu BIG BEACH-u na plaži Zrće. Tisuće ljubitelja klupske glazbe s nestrpljenjem očekuje početak velikog spektakla, a Cox se u satima odmora odlučio za ribolov na Jadranskom moru

Zagreb 05. srpnja 2012.  – Novaljska plaža Zrće užurbano se priprema za subotu 21. srpnja i najveći ovoljetni glazbeni spektakl na otvorenom BIG BEACH. Tisuće ljubitelja klupske glazbe s nestrpljenjem očekuje nastup DJ legende CARL COXA. Britanski DJ u klupskoj je glazbi ono što je Madonna u popu ili pak Mick Jagger u rocku. Cox u Hrvatsku stiže privatnim mlažnjakom, do Novalje će biti prevezen u posebnoj limuzini, no umjesto skupih jahti i ostalih zahtjeva kakve postavljaju brojne zvijezde, Carl Cox se odlučio za jedinstveno iskustvo ribolova u Jadranskom moru. U društvu ribara s Paga okušati će se kao ribolovac, te bude li uspješan imati će priliku kušati i vrhunsku deliciju – jadransku ribu iz vlastitog ulova.

Produkcija za BIG BEACH, koji će se održati na samoj plaži Zrće tik do Jadranskog mora, stiže u čak osam velikih kamiona, deseci ljudi rade na uređenju centralne pozornice, a na samom se događaju očekuje i do 15 000 posjetitelja. Promotivne ulaznice po 99 kuna mogu se osigurati u sustavu Eventima (www.eventim.hr) ili na sam dan spektakla ulazu na BIG BEACH po cijeni od 199 kuna.

Carl Cox briljira kao producent, umjetnik, remikser, radijski DJ, biznismen, ambasador plesne glazbe te je prema mnogim glazbenim anketama ON je najutjecajniji DJ na planeti. Uspon mu počinje 1996. godine lansiranjem vlastite ‘Worldwide Ultimatum’ etikete, te izdavanjem samo-produciranog albuma ‘At The End Of The Cliche’ na koji je skupio svoje 18-godišnje iskustvo. Trebalo mu je preko dvije godine da bi zasjeo na 22. mjesto britanske top liste. Paralelno stvara managersku tvrtku ‘Ultimate Music Management’, koja pod njegovim vodstvom okuplja ljude od struke: Josha Winka, Laurenta Garniera i Judge Julesa. Pojavljuje se na ‘Top Of The Pops’ i 1996. godine dodijeljena mu je drugu godinu zaredom internacionalna nagrada za najboljeg DJ-a godine. ‘Muzik Magazine’ okrunjuje ga istom nagradom (‘DJ Of The Year’) po izboru čitatelja, a istu osvaja i u Škotskoj, Irskoj, Francuskoj i Njemačkoj. Pojavljuje se na naslovnicama najčitanijih engleskih glazbenih easopisa uključujući ‘Mixmag’, ‘DJ Magazine’ i ‘Wax’, te postaje dio prestižnog ‘Kiss FM’-a gdje subotom ima svoju emisiju ‘Ultimate Mix’. Slušatelji su ga izabrali za najboljeg DJ-a i miksera godine (‘DJ Mixer Of The Year’). Tresao je plesne podije širom svijeta i svirao na mjestima koje DJ-eva ruka još nije dotakla, održavajući stalne turneje, svirajući po cijeloj Britaniji i Europi, nedavno je očarao publiku i u Izraelu, Južnoafričkoj Republici, Japanu i Australiji. HRVATSKA će tako stati uz bok razvikanim destinacijama te ponuditi dodatan razlog da inozemni gosti svoj godišnji odmor rezerviraju baš u Hrvatskoj na Big Beach spektaklu na plaži.

BIG BEACH PROGRAM:

21.00  – 05.00  / CARL COX  / PAPAYA RESIDENT DJ / JON RUNDELL / PERO FULLHOUSE

AFTER PARTY: PAPAYA & AQUARIUS

 

INFO: www.bigbeach24.com


Tagovi:
Autor/ica 5.7.2012. u 14:41