NIZOZEMAC DANNIC NA COUNTDOWN TO ULTRA EUROPE PARTIJU U MANSIONU

tačno.net
Autor/ica 13.2.2013. u 09:23

NIZOZEMAC DANNIC NA COUNTDOWN TO ULTRA EUROPE  PARTIJU U MANSIONU

Nakon jednog od najboljih partija prošlog ljeta u novaljskom klubu Papaya, Nizozemac Dannic po prvi puta stiže u Zagreb! Plavi leptir nakon zimskog odmora predstavlja DJ Dannica kao prvo u nizu gostovanja vrhunskih DJ-a i najavljuje još jednu nezaboravnu sezonu u Mansionu.

Zagreb, 13. veljače 2013. – Nizozemski producent i DJ Dannic ovoga će proljeća po prvi puta posjetiti metropolu i otvoriti novu sezonu vrhunskih gostovanja zagrebačkog plavog leptira, kluba Mansion na Countdown To Ultra Europe partiju. Nakon jednog od najposjećenijih partija u novaljskom klubu Papaya prošlog ljeta, gdje je zajedno s petim DJ-em svijeta Hardwellom priredio tulum za pamćenje, DJ Dannic po prvi će se puta predstaviti zagrebačkoj publici u petak 05. travnja 2013.

Daan Romers je nizozemski DJ i producent koji se krije iza imena Dannic. Rođen je i odrastao u istom gradu kao i Tiesto, Hardwell te Funkerman. Nakon obrade Funkermanovog hita Automatic potpisuje za Hardwellovu novu izdavačku kuću Reveald Recordings, a njihova se suradnja nastavlja i kroz 2012. na pjesmi Kontiki koja je osvojila svjestke TOP ljestvice. Svirao je u gotovo svim prestižnim klubovima te festivalima diljem svijeta, a prošlo ljeto bio je čest Hardwellov gost. Njegovi posljednji hit singlovi Tombo, Flare i Clobber samo su potvrdili njegov status jednog od najtraženijih mladih DJ-a.

Splitski stadion Poljud 12. i 13. srpnja 2013. godine ugostit će najveće DJ zvijezde današnjice na festivalu Ultra Europe, najpoznatijem festivalu elektronske glazbe u Europi i svijetu. Glazbeni spektakl otvorit će u petak 12. srpnja švedski DJ AVICII, vlasnik hita Levels, koji je na nedavno održanom izboru časopisa DJ MAG zauzeo visoko treće mjesto na ljestvici najboljih DJ-a. Već drugi dan festivala, točnije subota 13. srpnja, na središnju pozornicu stadiona donosi pravu poslasticu – nastup najboljeg svjetskog DJ-a u povijesti, Nizozemca Armina van Buurena, a oba će dana na drugoj festivalskoj pozornici ljubitelje underground zvuka zabavljati legenda DJ scene Carl Cox koji će ugostiti i brojne prijatelje. Afrojack i Hardwell posljednje su objavljene DJ zvijezde koje će nastupiti na najvećem događaju u povijesti Ultra Europe u Splitu, a uskoro se očekuju potvrde novih svjetskih DJ zvijezda koje dolaze na Ultra Europe koji se održava u Splitu i Hvaru.

Ulaznice za nastup DJ Dannica već se mogu, u prvom kontigentu, osigurati po cijeni od 40kn u sustavu Eventima (www.eventim.hr). Kupnjom ulaznice ujedno sudjelujete u nagradnoj igri koja Vam može osigurati mjesto na najspektakularnijem partiju u Hrvatskoj ovoga ljeta, Ultra Europe Festivalu u Splitu.   www.mansion.hr.

Toni Dabinović

tačno.net
Autor/ica 13.2.2013. u 09:23