CHARLIE SHEEN BRUTALNIJI OD CHUCKA NORRISA Pogledajte listu najsmrtonosnijih glumaca svih vremena

tačno.net
Autor/ica 6.1.2014. u 08:53

CHARLIE SHEEN BRUTALNIJI OD CHUCKA NORRISA Pogledajte listu najsmrtonosnijih glumaca svih vremena

Randal Olson američki je student postidplomskog studija u Michiganu koji je posljednjih pet godina svog života posvetio tome da napravi najveću bazu podataka filmskih ubojstava iz koje se izrodila lista 25 najsmrtonosnijih glumaca svih vremena.

Iako bi većini ljudi na pamet za prvu trojicu pali Chuck Norris, Sylvester Stallone i Steven Seagal, ne bi baš bili u pravu.

Nakon Randalovog zbroja, na prvom mjestu našao seArnold Schwarzenegger, a Chuck Norris uopće nije došao na listu od 25 najsmrtonosnijih jer je u karijeri ‘ubio’ samo 102 negativca. Zato je pravo iznenađenje Charlie Sheen koji je pri dnu liste baš kao i Will Smith.

Iza Schwarzeneggera koji ima 369 ubojstava, na drugom mjestu se našao Chow Yun-Fat sa 295, a na trećem Sylvester Stallone sa 267 ubojstava.

Valja istaknuti kako je glumac Tomisaburo Wakayama pojedinačni rekorder – on je u filmu ‘Lone Wolf and Cub: White Heaven in Hell’ ubio čak 150 ljudi.

Autor baze istaknuo je svoju sumnju da bi John Wayne mogao srušiti Arnolda ako bi se napravila baza s podacima o njegovim filmovima snimljenim prije 1960. godine te je zamolio entuzijaste i ljubitelje Johna Waynea da sakupe podatke i pošalju mu kako bi proširio bazu i na filmove snimljene 1960-ih godina i ranije.

jutarnji.hr

tačno.net
Autor/ica 6.1.2014. u 08:53