Idealna poza za seks u autu i još 4 jako skučena mjesta

tačno.net
Autor/ica 15.8.2013. u 23:00

Idealna poza za seks u autu i još 4 jako skučena mjesta

Volite li isprobavati nove stvari, pomalo ste egzibicionist i ne bojite se riskirati, seks na skučenim mjestima prava je stvar za vas! Izdvojili smo pet pomalo nezgodnih mjesta kojima manjka prostora, ali zato za svako od njih postoji idealna poza koja će vam omogućiti da uživate u mnogima uzbudljivom – seksu u autu.

Tuš kabina
Idealna poza za seks pod tušem ne može biti lakše izvediva: stojeći žena gurne guzu malo prema iza, a muškarac stoji iza nje i drži je oko struka. Žena se može rukama pridržavati za stijene kabine. Vagina se u dodiru s vodom može osušiti pa pri ruci imajte lubrikant na bazi silikona.

Kabina za presvlačenje
Mjesto je prilično riskantno, ali zamislite samo kakav biste pogled imali s trostrukim ogledalima!

Žena stane na klupicu u kabini da joj se ne vide stopala i, okrenuti licem jednom prema drugome, muškarac podigne partnerku. nema li klupice, žena može partnera nogama obujmiti oko bedara. Ovo radite samo u kabini s vratima tako da ih možete zaključati i u vrijeme kad u trgovini nije gužva.

Lift
Između svih šest navedenih, ovo je najriskantnije mjesto za seks. Savjet je da se koristi starije dizalo koje vozi sporije ili teretno koje se koristi rijeđe. Ili pritisnite dugme, odnosno povucite prekidač stop pa ćete imati dovoljno vremena dok vas dođu spasiti.

I ovdje je riječ o stajaćoj pozi, partneri se gledaju i žena podigne jednu nogu, ako je dovoljno fleksibilna na partnerovo rame ili ga opkorači oko struka ili jednostavno savije nogu u koljenu i podigne je.

Šator
Vođenje ljubavi u šatoru jedno od najboljih mjesta za seks vani. Super poza je ona u kojoj ljubavnici leže na boku tako da je muškarac iza žene i i tokom seksa naizmjenično joj jednom rukom miluje klitoris i grudi, dok žena partnera drži za stražnjicu.

Nalazi li se u blizini još jedan šator, možda ćete morati biti tiši, ali nemojte biti razočarani – tihi seks može biti još senzualniji.

Automobil
Nedavno istraživanje pokazalo je da je čak osamdeset posto ispitanika probalo seks u automobilu.

Uglavnom se to radi na stražnjem sjedalu tako da žena sjedi na muškarcu ili muškarac leži na ženi, ali čak i u ovom skučenom prostoru možete biti maštovitiji: partner legne na leđa, a partnerka sjedne na njega.

Izvor: Zadovoljna

tačno.net
Autor/ica 15.8.2013. u 23:00