12 vrsta seksa koje bi svaka žena trebala probati barem jednom

tačno.net
Autor/ica 15.9.2013. u 16:40

12 vrsta seksa koje bi svaka žena trebala probati barem jednom

Budite otvoreni za nova iskustva – tako ćete biti ispunjeniji i zadovoljniji

Ja sam osoba koja vjeruje da se sve mora probati barem jednom. No, dobro, sve što je u granicama zdravog razuma – jer kako ćete znati što volite i što vam paše ako to nikada niste probali, a to se posebno odnosi na seks. Svejedno je koliko ste ljubavnika imali u životu, ovdje nitko ne bi smio osuđivati nikoga – i bez obzira je li riječ o broju koji se da nabrojiti na jednoj ruci ili dvoznamenkastoj brojci  – važno je da imate otvoren um i da ste spremni eksperimentirati i pomicati vlastite  granice.

A što se seksa tiče, ovo je 12 vrsta koje biste trebali isprobati barem jednom…

Seks sa strancem

Vi jedva možete izgovoriti njegovo ime, možda je on doputovao ovamo ili ste ga vi sreli na svojim putovanjima, možda niti ne možete komunicirati jer ne govorite iste jezike, ali on pršti seksepilom i kemija među vama mogla bi izazvati erupciju vulkana. Kako god bilo nemojte, barem jednom u životu, isprobati zabaviti se da seksi strancem (bez obzira o kojoj se nacionalnosti li rasi radilo). To bi vam moglo otvoriti oči za nove životne užitke.

Seks s onim “krivim”

Vi znate da ta veza nema neku budućnost, no privlačnost među vama može se nožem rezati. Iako je to možda osoba s kojom ne možete prozboriti niti dvije rečenice, a da se ne posvadite – seks s takvom osobom može biti nevjerojatno uzbudljiv i zabavan!

Seks s obdarenim partnerom

Ne znam kako je s vama, ali ja sam ih vidjela svakakvih od minijaturnih do popriličnih dvadeset i nešto centimetarskih, i iako svoje partnere nisam prosuđivala samo na račun njihove obdarenosti (niti je to imalo presudnog utjecaja na opstanak veze) ipak se treba priznati da je seks sa dobro obdarenom osobom (i koja zna što radi) nešto posebno. Već i kad ga samo ugledate iznenadit ćete se, a možda i osjećati ponovo kao djevica kad ga stavi u vas. A, nakon toga možete se pohvaliti svojim prijateljicama kakvog ste pitona ulovile.

Loš seks

Znate ono kad je seks toliko mlačan da nemate niti volju svršiti, ili kad on nema pojma što radi (a misli da je majstor zanata u spavaćoj sobi), kad je sve gotovo doslovce za minutu, ili kada je previše popio pa nikako da svrši… Ovakav seks potreban je da biste više znali cijeniti dobar ili čak prosječan seks. Na vama je da znate kako pravilno reagirati u takvoj situaciji. Ako se nas pita najbolja je sredina – nemojte ga napasti kako je to bilo nešto najgore što ste ikada doživjeli, niti pak ga pohvaliti i ostaviti da i dalje živi u neznanju kako je savršen ševac i kasnije unesrećuje i druge žene.

Seks sa razlikom u godinama

Seks sa puno starijom ili mlađom osobom može biti veoma zanimljivo iskustvo. Za koju ćete se vi opciju odlučiti – to ostavljamo vama jer oboje ima svojih prednosti i mana – iskustvo i tehnika naspram mladenačkoj poletnosti i izdržljivosti.

Dominantni seks

U posljednje vrijeme S&M seks sve je popularniji,  no bez obzira na to – seks kada samo vi imate svu kontrolu može biti nevjerojatno iskustvo koje će vam dati novo samopouzdanje. Vi ste ta koja odlučuje o svemu i koja dobiva sve što poželi – ne zvuči loše, zar ne?

Pomirbeni seks

Ima li išta bolje? Žestok seks nakon što ste se upravo posvadili i dok vam je krv još uzavrela zbog sukoba u mišljenjima. Ljutnja može biti snažan afrodizijak, a kad se bijes i ostale snažne emocije transformiraju u seksualnu energiju u kombinaciji s osjećajem bezbrižnosti i opuštenosti jer znate da se pomirujete s osobom koju volite – to može dovesti to najboljeg seksa koji ste ikada doživjeli.

Analni seks

Neke žene ga obožavaju, neke žene mrze – no kako ćete znati u koju kategoriju vi spadate ako ga nikada niste probale. Isprobajte ga s nježnim i pažljivim partnerom u kojeg imate povjerenja, s kojim ste dovoljno opušteni isprobati bilo što – to je najbolji recept da uživate u ovom iskustvu.

Istospolno iskustvo

Mnoge od nas eksperimentirale su sa seksualnošću u srednjoj školi ili na fakultetu, a u to često spadaju i intimna iskustva sa istim spolom. I tu ne mora riječ biti o seksu, već poljupcima koji mogu dovesti do boljeg razumijevanja same sebe i vlastite  seksualnosti, bez obzira na to koliko vi bile uvjerene da vas privlače samo muškarci.

Seks sa osobom u koju ste “friško” zaljubljeni

Seks s osobom od koje vam se leptirići u želucu uzburkaju smo dok ga vidite posebno je iskustvo. To je vrijeme kada se oboje otkrivate jedno drugome i kada zajedno otkrivate nove svjetove užitka…

Seks sa višegodišnjim partnerom

Koliko prednosti ima seks sa novim ljubavnikom, barem jednako toliko ima ih i onaj s dugogodišnjim partnerom. To je osoba koja već dobro zna što najviše volite i što vam najbolje paše u krevetu, osim toga tu su i duboki osjećaji ljubavi i odanosti koji vas povezuju, a koji cijeli doživljaj čine nevjerojatnim.

Ljubav prema samoj sebi

Nema ničeg toliko oslobađajućeg i osnažujućeg nego kada uzmete stvari u svoje ruke. Samozadovoljavanje je važno kako biste sami znali što vam najviše paše i kako najlakše doživjeti orgazam. A i igranje s vibratorom može biti zabavno, posebice u današnje vrijeme kad smišljaju sve i svašta za zadovoljstvo žena. No bez obzira odlučite li se za sprave s baterijama ili vlastite ruke, zahvaljujući samozadovoljavanju moći ćete svojim budućim partnerima pomoći da vam pruže sve što želite.

zena.hr

Tagovi:
tačno.net
Autor/ica 15.9.2013. u 16:40