U Zenici atmosfera već usijana, Sušić pozvao Stevanovića i Bešića

Autor/ica 11.9.2012. u 17:21

U Zenici atmosfera već usijana, Sušić pozvao Stevanovića i Bešića

 

Atmosfera u Zenici pred početak utakmice počela je da se zagrijava od ranih jutarnjih sati kada su prodavači rekvizita postavili svoje štandove sa dresovima, trubama, šalovima i šeširama sa oznakama fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine.

U Zenicu polako pristižu navijači iz svih djelova Bosne i Hercegovine i svijeta, a za očekivati je večeras dobar rezultat uz dobru podršku.
 
Sušić je nakon dolaska u hotel Dubrovnik sa svojim stručnim štabom, napustio isti te se, vjerujemo, uputio na stadion Bilino Polje kako bi pogledao travnjak i osjetio ambijent u kojem će igrati njegovi izabranici na Bilinom polju.
 
 
Fudbaler novosadske Vojvodine Miroslav Stevanović priključen je A reprezentaciji Bosne i Hercegovine, kao i novi igrač Ferencvarosa Muhamed Bešić.
 

Selektor A fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Safet Sušić odlučio je nakon utakmica mlade reprezentacije sa Njemačkom jučer od svog kolege Vlade Jagodića ponovo uzeti sjajnog Stevanovića, koji će se naći u kombinacijama za večerašnji susret sa Latvijom u Zenici.

Stevanović je u posljednje dvije utakmice koje je igrao u dresu A nacionalnog tima BiH pružio jako dobre partije, pogotovo u prijateljskom susretu protiv Walesa u Cardiffu, kada je bio i strijelac.

Osim Stevanovića, A timu je priključen i Muhamed Bešić, te su oba ova igrača stigla prije nekoliko trenutaka u Zenicu zajedno sa ostatkom reprezentacije.

Autor/ica 11.9.2012. u 17:21