Liga šampiona: Atletico Madrid i Chelsea postigli najviše golova

tačno.net
Autor/ica 23.10.2013. u 07:22

Liga šampiona: Atletico Madrid i Chelsea postigli najviše golova

U utakmicama trećeg kola Lige šampiona klubovi Chelsea i Atletico Madrid postigli su najviše golova, savladavši protivnike rezultatima 3:0, javlja Anadolu Agency (AA).

Atletico Madrid je u gostima protiv domaćeg tima Austria Wien na stadionu Ernst Happel odnio pobjedu nakon postignuta tri gola, te nijednog primljenog, dok su fudbaleri Chelsea, takođe na gostujućem terenu Veltins Arena, savladali Schalke 04 rezultatom 3:0.

U ostalim utakmicama trećeg kola Lige šampiona Borussia Dortmund savladala je Arsenal rezultatom 2:1, SSC Napoli odnio je pobjedu u utakmici protiv Marseillea postigavši dva pogotka i primivši jedan go. Celtic je na domaćem terenu u Celtic Parku savladao Ajax rezultaton 2:1, dok je Zenit Petersburg pobijedio FC Porto postigavši jedan gol.

Basel i Steaua Bucuresti igrali su izjednačeno 1:1, kao i AC Milan i Barcelona, čija je utakmica takođe okončana rezultatom 1:1.

Naredni susreti Lige šampiona odigraće se sutra. Bayer Leverkusen dočekaće Shakhtar Donetsk u BayAreni, a Manchester United ugostiće Real Sociedad na Old Traffordu. Na stadionu Turk Telekom Arena u Istanbulu Galatasaray biće domaćin susreta sa FC Kobenhavn, a Juventus će na Santiago Bernabeu odmjeriti snage protiv Real Madrida.

Paris Saint Germain gostovaće na Constant Vanden Stock stadionu u utakmici protiv Anderlechta, a Benfica će dočekati Olympiakos na stadionu Estadio da Luz. U okviru grupe D, CSKA Moskva ugostiće Manchester City, dok će Bayern Minhen na Allianz Areni dočekati klub Viktoria Plzen.

tačno.net
Autor/ica 23.10.2013. u 07:22