Ljubav: Pas prošao pola grada da dođe do vlasnice koja je bila u bolnici!

tačno.net
Autor/ica 21.2.2015. u 13:04

Ljubav: Pas prošao pola grada da dođe do vlasnice koja je bila u bolnici!

Šnaucer Sisi pokazao nam je da ljubav nema granica, a ni prepreka. Kada je njegova vlasnica hospitalizovana, zbog operacije jer je bolovala od karcinoma, Sisi je bila neutešna. Okretala se po kući tražeći dobro poznatu osobu, ali nje nije bilo. A onda jednog dana, više nije mogla da izdrži i krenula je u avanturu kojom je sve ostavila bez teksta!

Uporna Sisi pobegla je od kuće i lutala čak 20 blokova dalje od kuće, da bi na kraju ušetala u bolnicu u kojoj je ležala njena vlasnica Nensi Frenk!

Nensi se oporavljala od operacije karcinoma materice nedelju dana. Te subote dan je izgledao kao i svaki drugi, a onda se u sekundi pretvorio u dan kada je Nensi dobila najveće iznenađenje u životu!

Suprug gospođe Nenasi, Dejl, nije obraćao pažnju na njihova dva mala šnaucera u dvorištu, Barnija i Sisi. Mislio je da se kao i svakog dana igraju iza kuće. Kada je kasnije shvatio da Sisi nema u dvorištu, ona je već bila daleko…

Dejl je pomislio kako se Sisi izgubila i počeo je da je traži, a nije ni sumnjao da je mala ženka šnaucera zapravo na tajnom zadatku.

Sisi je sama prešla 20 blokova, u ovom gradu u Juti, ulicama kojima nikada ranije nije išla i nekako stigla do bolnice u kojoj je ležala Nensi.

Radnik obezbeđenja primetio je psa na ulazu u bolnicu i počeo je da se raspituje kome pripada zalutali psić. Očitali su joj čip i tako došli do telefona Dejla, koji ju je u tom momentu tražio.

-Nikada ranije nismo prolazili ovim ulicama. Jednom smo kolima išli da pokupimo moju ženu sa posla, koji se nalazi u blizini bolnice, ali ne znam kako je Sisi mogla da zna da je Nensi baš unutra!

Kamere bolnice zabeležile u kako Sisi pokušava da uđe u bolnicu, grebe vrata, a onda juriša unutra.

To je bio prizor koji je raznežio i najtvrđa srca!

zivotinje.rs

tačno.net
Autor/ica 21.2.2015. u 13:04