Neovisni za Hrvatsku 0,4%

Igor Serdar
Autor/ica 26.1.2018. u 18:43

Izdvajamo

  • Po glasnoj želji možda najtužnijeg saborskog klauna Željka Glasnovića ujedno foteljaša i neznalice hrvatskog jezika s pravom laganja u Saboru najveći je krimen jednog hrvatskog znanstvenika rodom iz Samobora pokraj Zagreba to što glasni željo misli da je taj tip antifašist. Osim toga glasni željo umislio si je da ima ekskluzivno pravo na istinu kao njegovo privatno vlasništvo pa je zato utvrdio da je naš znanstvenik član jugo komunističke klike koja – ni manje ni više upravo sada – vlada i upravlja prelijepom našom.

Povezani članci

Neovisni za Hrvatsku 0,4%

Jesu li tih nula zarez četiri posto odabranih birača obožavatelji ustaša ili mrzitelji antifašista?

Po glasnoj želji možda najtužnijeg saborskog klauna Željka Glasnovića  ujedno foteljaša i neznalice hrvatskog jezika s pravom laganja u Saboru najveći je krimen jednog hrvatskog znanstvenika rodom iz Samobora pokraj Zagreba to što glasni željo misli da je taj tip antifašist.

Osim toga glasni željo umislio si je da ima ekskluzivno pravo na istinu kao njegovo privatno vlasništvo pa je zato utvrdio da je naš znanstvenik član jugo komunističke klike koja – ni manje ni više upravo sada – vlada i upravlja prelijepom našom.

Glasno i jasno poentirao je i na činjenici da je nedavno preminula izuzetno jasna novinarka u svojim stavovima kao „doajenka“ istraživačkog novinarstva jedna obična zločinka udružena u terorističku grupu imena „labrador“.

Radi se o Dejanu Joviću i Jasni Babić koje proziva taj nula zarez četiri posto Željko Lacković.

Na tog lika nitko osim ovih nula zarez četiri posto hrvatskog biračkog tijela ne bi se trebao obazirati, ali taj zajapureni dijagnostičar povijesne misli unutar njegovih  malih Hrvata gromoglasno urla za govornicom Hrvatskog Sabora.

Njegove nesuvisle i krajnje degutantne laži odjekuju parlamentom naše države i izazivaju stid, zgražanje i sramotu koja je tako gusto prisutna da bi se i tupim nožem mogla rezati.

Demokracija dopušta slobodu govora ma koliko taj govor bio 99,6% neprihvaćen – i u tom segmentu nema problema sa „glasnim željkom od kanadu“ jer je to legalno.

Je li izrečeno legitimno, je li pristojno i je li moguće da je takvo divljačko ponašanje postalo normalno – to je pitanje za Predsjednika Sabora.

To je pitanje za sve saborske zastupnike. Njih 150 odnosi se prema tom liku s uvažavanjem. Novinari se prema njemu odnose s uvažavanjem. Građani grada Zagreba kojim svakodnevno taj opskurni lik hoda bez fizičke zaštite i  bez oružja također poštuju njegovu funkciju, položaj i njegov status.

Zaključno rečeno svi mi civilizirani mali hrvati i birači kojih ima 99 posto poštujemo čak i  takvog zastupnika

–  kao predstavnika stranke neovisni za Hrvatsku,

a on kao samozvani guru povijesne misli u Hrvata ima pravo ne poštovati nikoga i ništa što se događalo čak niti do pobjede antifašističkog otpora fašizmu i pobjede antifašističke koalicije u drugom svjetskom ratu.

Ima li netko u Saboru tko će prevesti tom liku osnovni sadržaj Ustava Republike Hrvatske?

U Ustavu RH  jasno piše da je naša država nastala na antifašizmu kao temeljnom određenju hrvatskog naroda u drugom svjetskom ratu.

Možemo li zahtijevati da svi zastupnici u Saboru poštuju Ustav?

Ako protiv Ustava može u sred hrvatskog Sabora govoriti Željko Glasnović lažući pri tom o Dejanu Joviću i Jasni Babić treba li predsjedništvo Sabora ili barem nekakvi saborski odbori barem primijetiti da taj lik ne poštuje Ustav države u čijem parlamentu govori takve gluposti?

Vjerujem da je takav govor prihvatljiv za 0,4% njegovih glasača.

Je li takav govor prihvatljiv za ostalih 99%?

Je li takav govor prihvatljiv za Predsjednika Sabora?

Je li takav govor prihvatljiv za nadležni saborski odbor?

Je li to ideal kulture kojem teži stranka „neovisni za Hrvatsku“?

Ova pitanja nisu postavljena kao retorička i simbolična na razini „slobode govora“.

To su pitanja koja zahtijevaju odgovor svih zastupnika, predsjednika i nadležnog odbora – zato jer je saborski zastupnik Željko Glasnović privatizirao, lažirao i masakrirao Ustav RH.

Da imaju obraza, časti i moralnih normi kolege zastupnici Hrvatskog Sabora trebali bi izraziti svoje neslaganje, a ponižavanja temeljnog dokumenta države jest akt protiv iste te države.

Ponavljajući svoje „mišljenje“ da je antifašizam nešto nakaradno, a fašizam u obliku NDH nešto prihvatljivo i pozitivno zastupnik Lacković sa saborske govornice direktno laže, obmanjuje i potiče na mržnju prema konkretnim ljudima i živima i mrtvima kao da je on božanstvo s ekskluzivnim pravima na „svoju“ istinu i kao da zakoni RH i Ustav RH za njega ne vrijede.

Tužna je vijest da na ovakav konkretni govor mržnje nitko nije reagirao nego, eto, tamo nekakav kolumnista ukazuje javnosti da zastupnik u parlamentu širi laži, obmane, uvrede i falsificira povijest s govornice istog tog parlamenta. Sramota za plakat.

A to isto taj lik ponavlja po ne znam koji puta…., da su oni mrzitelji antifašista i obožavatelji ustaša……, i, nikome ništa, pune su ga novine. Naravno, sad bi se moglo utvrditi da on izravno radi na potkopavanju Hrvatske jer je izjavio da „ovu državu vode jugo komunisti“…, ali, već je previše prostora dobio taj neznalica hrvatskog jezika, povijesti i pisma….

Dixi, Dixi et animam levat

Igor Serdar
Autor/ica 26.1.2018. u 18:43