Hakirani smo!

Petar Fehir
Autor/ica 25.8.2017. u 11:40

Izdvajamo

  • Idu čak tako daleko da nas sumnjiče za kontrolu društvenih mreža, kojom mi, tobože, vraćamo verbalni delikt, kao relikt vremena mraka. Da privodimo i optužujemo ljude kad malo glasnije viču po trgovima ili poprijeko pogledaju vladinog predsjednika.

Povezani članci

Hakirani smo!

Foto: gclout-the-game.wikia

Jel’ netko od vas ovo već dobio u inbox?

Ovim vas putem upozoravamo da nam je profil hakiran, kao i da to što čitate i gledate vlastitim očima nije istina.

Spočitavaju nam da naše sveobuhvatne reforme, sa stotinama zakona, podzakona i zakonskih odredbi, nisu u funkciji općeg boljitka. Podmeću nam pokušaj uvođenja kojekakvih novih nameta, kao npr. poreza na nekretnine, protiv čega smo bili i u doba nenarodne vlade. Ha!

Ograđujemo se od objeda da šutke gledamo na širenje nacionalizma, reviziju povijesti i pojačani utjecaj klera, da crkvi opraštamo dugove i poklanjamo imovinu. Da se dodvoravamo tobožnjim tutorima iz Brisela, Vašingtona i Vatikana.

Idu čak tako daleko da nas sumnjiče za kontrolu društvenih mreža, kojom mi, tobože, vraćamo verbalni delikt, kao relikt vremena mraka. Da privodimo i optužujemo ljude kad malo glasnije viču po trgovima ili poprijeko pogledaju vladinog predsjednika.

Da mi, kao, hoćemo preuzeti sve poluge društva, da smo ovladali policijom, vojskom, hrtom i bankama, kako bi si osigurali nesmetano vladanje i repliku privatizacije iz devedesetih.

Da smo spremni iskonstruirati najrazličitije oblike koaliranja sa svakim tko je spreman osigurati nam kakvu-takvu većinu za potvrdu već donošenih odluka.

Nadamo se da, kao istinski domoljubi, razumijete naš apel i da ćete nam i dalje pružati podršku i nećete nasjedati na kojekavu propagandu iz susjedstva i onih koji ovu državu nikad nisu željeli.

I budite oprezni!

Danas su hakirali nas, sutra bi mogli i vas.

Pa onda nas optužiti za to.

Kužite?

Petar Fehir
Autor/ica 25.8.2017. u 11:40