Banana state

Autor/ica 6.10.2012. u 09:43

Banana state

„U Bibliji se kaže da ko je takav, on je ‘gad’ pred Gospodom“, poručuje patrijarh SPC Irinej homoseksualcima

I bi dan treći kako se Premijer nećkao da li da dozvoli ili ne Paradu ponosa/srama-zavisno od viđenja… A onda se Premijeru objavio patrijarh Irinej i podsetio ga na Stari zavet i šta je Bog učinio nevernicima u Sodomi i Gomori… A onda je Premijer otišao u pustinju i tamo se susreo sa svojih sedam đavola koji mu svi odreda govoriše da treba da dozvoli Paradu, ali on vide anđela kako na oblaku sedi i gorko plače zbog greha ljudskog. Tu je Premijer na kolena pao i zazvao ime božije da ga pouči šta mu je činiti i kako da se izbori za zloćom ljudskom. I objavi se Bog i reče mu: “Pre će kamila proći kroz uši iglene nego što će gej/gejka ući u raj…” Tu se prenuo naš Premijer i celom svetu objavio da Parade neće biti kao ni drugih sumnjivih skupova. I bi dan četvrti i Premijer je stajao pred kamerama, blažen i pametan, i objavljivao volju božiju: “Ako je Bog rekao da je bezbednost bitnija od ljudskih prava, pa ko si ti da sumnjaš u njegovu volju”! I bi dan peti, šesti i sedmi i narod uvide da gej/gejka nije dobar/dobra i zahvali se Gospodu što im podari Premijera tako mudra i plemenita.

Eto već dve godine za redom vlast u Srbiji izbegava da preuzme odgovornost, to jeste zaštiti pravo GBTL populacije na slobodno okupljanje i izražavanje protesta zbog nerazumevanja šire javnosti prema njihovom seksualnom opredeljenju. Vlast u Srbiji se ponela kukavički, pacerski, bedno i javno je priznala kapitulaciju pred huliganima i mrziteljima “pedera”. Jedino što je dozvolila ova naša kukavička vlast jeste  izložba švedske umetnice Elizabet Olson Valin,  koja je opet izazvala burne reakcije kod “poštenog i bogobojaznog građanstva”,  jer prikazuje Isusa na “neprikladan”način. Ulicu u Beogradu, gde se ta izložba događa, obezbeđivalo je 2000 policajaca pod punom “ratnom” opremom, to jeste spremni za razbijanje demonstracija. Ako je za jednu izložbu, do duše “prokazanu” i od SPC-a kao bogohulna i uvredljiva za hrišćane, bilo potrebno toliko policajaca koliko bi onda trebalo istih za obezbeđenje “šetnje” tokom Parade ponosa. Možda bi trebalo i 16000 policajaca – kako to reče Radovan III u opisu serije o Džordžu, koji bi složno, na pitanje nekog huligana: šta je?, odgovorili: ništa!

Ima jedan fenomen, čuven na ovim prostorima Balkana, koji se najplastičnije izražava kroz jednu dosta skaradnu reč – kurčenje! E što mi ovde volimo da se kurčimo to je čudno jedno… Te najbolji frajeri – strankinje su prosto lude za “našim” momcima; te najbolji prijatelji – za tebe brate/sestro u vatru, vodu…; te neustrašivi, to jeste hrabri do ludila – ne može nam niko ništa jači smo od sudbine, mogu samo da nas mrze oni što nas ne vole – kako to pesma kaže. Ma nema nas u svijet – što bi braća crnogorska rekla. Tipičan predstavnik, ali i veliki majstor igre zvane kurčenje – premijer Ivica Dačić  hrabro je stao na stranu mira i bezbednosti i odolio pritiscima satanističkog Zapada… Parade neće biti jer Premijer ne želi da rizikuje zbog nečijih pederskih hirova i prozapadne propagande. U međuvremenu su gomile mišićavih-kratko-podšišanih-momaka spremali palice, štangle i ostalo oružje kako bi se razračunali sa pederima, a i otvoreno su pretili da će napasti “šetače” ukoliko dođe do Parade. No, tu je Veliki majstor igre kurčenja doskočio (dohakao na bosanskom) i pederima i huliganima tako što je zabranio Paradu i samim tim sprečio haos, a tzv. gejevima&gejkama onemogućio da se oni kurče Beogradom i pokazuju svoje perverzne namere. Kakav majstor i taktičar, ohladio je usijane glave, a pederima pokazao gde im je mesto – između četiri zida pa vi tamo radite šta hoćete…

 

Predlažem da se 6. Oktobar proglasi danom bezbednosti… Ako se naš Premijer već dve godine za redom uspešno brani od pošasti gej lobija i ne dozvoljava paradu srama, onda bi bio red i da mi-građanke/građani Srbije, podržimo našeg Premijera i zato predlažemo da se 6. oktobar slavi kao novi Dan bezbednosti. Takođe predlažemo da se proglasi, po ugledu na našu rusku braću, moratorijum na tzv. Paradu ponosa i da se ona zabrani na barem dvesta godina… Do tada će se već pokazati i sila božija koja će gejeve i gejke da smesti tamo gde im je i mesto – u pakao, zna se. Zašto samo da se naš Premijer ističe-kurči i trpi zbog sviju nas? Mi moramo pokazati solidarnost i stati iza našeg Premijera, a samim tim i čuvati mu leđa od kojekakvih gejeva jer nikada ne znaš, to za čas prileti u potaji i dok se ti okreneš i snađeš, a ono  od Premijera pedera napravilo. Zato u subotu uskliknimo sa ljubavlju Premijeru: volimo te Premijeru dragi! Izašli bi i na ulice da te podržimo, ali Ti si zabranio svako javno okupljanje zbog već poznatih okolnosti.

Welcome to Banana state – gde nema pedera i sličnih ne prirodnih pojava

Welcome to Banana state – gde  je bezbednost iznad ljudskih prava

Welcome to Banana state –  gde je sila još uvek iznad zakona

Welcome to Banana state –  gde se kurčevito borimo za život

Welcome to Banana state – banana ili smrt

 

 

 

 

 

Autor/ica 6.10.2012. u 09:43