SARAJLIJE HALID BEŠLIĆ I CRVENA JABUKA ZA PAMĆENJE

Autor/ica 20.9.2012. u 10:35

SARAJLIJE HALID BEŠLIĆ I CRVENA JABUKA ZA PAMĆENJE

Sarajlije Halid Bešlić i Crvena jabuka sinoć su priredili noć za pamćenje. 15 000 obožavatelja nije spriječila ni jaka kiša da podrže svoje idole. Koncert nisu propustili ni Anica Kovač, hokejaši Medveščaka Geoff Waugh I Saša Martinović, košarkaš Cibone Tomislav Zubčić, odbojkašica Vesna Jelić, manekenka Maja Cvjetković I brojni drugi drugi.

Unatoč lošem vremenu i obilnoj kiši koja je neumorno padala, 15 000 vjernih obožavatelja Halida Bešlića i Crvene Jabuke sinoć je uživalo u koncertu za pamćenje. Nakon nastupa energičnog Žere i Crvene Jabuke, na pozornicu je izašao Halid Bešlić dočekan nevjerojatnim ovacijama publike. Započevši nastup Miljackom, redao je hitove poput  Eh kad bi ti, Prvi poljubac i brojne druge.

Halid Bešlić

“ Volim ovaj grad i mogu samo reći hvala na onome što ste mi priredili sinoć. Hvala svima kojima su došli bez obzira na vrijeme i učini ovu noć nezaboravnom. Vidimo se uskoro! “ – izjavio je Halid nakon koncerta.

U odličnom rasploženju, raspjevani su bili i Anica i Robert Kovač , hokejaši Medveščaka Goeff Waugh i Saša Martinović, košarkaš Cibone Tomislav Zubčić, odbojkašica Vesna Jelić, ljepotica Maja Cvjetković, te brojni drugi.

Crvena jabuka

Utorak je na Rujafestu bio rezerviran za velikane rock scene Zabranjeno Pušenje i Opću Opasnost. Uz gromoglasnu podršku brojnih obožavatelja ova se rockerska fešta odužila do ranih jutarnjih sati.

Večeras nas na glavnoj pozornici Rujanfest očekuje dašak mora uz nastupe Nene Belana, Marijana Bana i Diktatora, a vesela skupina iz Istre Gustafi spremaju veliki Open Air koncert. Ulaz je besplatan za sve posjetitelje do 19h, a nakon 19h naplaćuje se simboličnih 15 kuna.

 

www.rujanfest.com

 

Autor/ica 20.9.2012. u 10:35