OTVORENJE RUJANFESTA 2012. ODGOĐENO JE ZA SUTRA

Autor/ica 13.9.2012. u 12:09

OTVORENJE RUJANFESTA 2012. ODGOĐENO JE ZA SUTRA

Obavještavamo sve posjetitelje ovogodišnjeg Rujanfesta kako je zbog sinoćnjeg velikog nevremena i obilnih kiša na zagrebačkom području otvorenje petog po redu Rujanfesta odgođeno za sutra, petak 14. rujna kada će na središnjoj pozornici Festivala svoj koncert održati Željko Joksimović. Sve pozivnica za otvorenje Rujanfesta vrijede za sutra, petak 14.rujna.

Naime, organizatoru je najvažnija udobnost i sigurnost svih posjetitelja, pa će tako nova lokacija kod centra Westgate sutra dočekati posjetitelje u punom sjaju. Koncert kraljice estrade Jelene Rozge koji se trebao održati večeras odgađa se za petak 21. rujna, kada će uz Jelenu Rozgu nastupiti i Maja Šuput, te Slavonija bend.

Željko Joksimović na ovogodišnjem je Eurosongu zauzeo visoko treće mjesto i tim je plasmanom postao jedan od najboljih autora ovog prestižnog glazbenog natjecanja. Njegovi su hitovi Lane Moje, Lejla i Oro prijašnjih godina također zauzimali visoke pozicije. Profesionalnu glazbenu karijeru započinje u ranom djetinjstvu, a s 12 godina postaje pobjednik glazbenog natjecanja u Parizu i osvaja titulu Prva harmonika Europe. Albumom naziva Broj IV iz 2005. godine predstavlja veliki pomak u njegovoj karijeri. Željko je vrlo uspješan kompozitor i filmske glazbe. Sa deset izdanih albuma i velikim opusom filmske glazbe jedan je od najznačajnijih regionalnig glazbenika i autora.

Za svih narednih deset dana Rujanfest svim posjetiteljima iz grada Zagreba omogućuje besplatan prijevoz autobusima i to sa čak tri lokacije: Črnomerec, Ljubljanica i Studentski dom Stjepan Radić na Savi. Svi posjetitelji tako na Rujanfest mogu doći u terminima polaska iz grada svakih 15 minuta u terminu od 16 do 23 sata, te povratka u Zagreb svakih petnaest minuta u terminu od 22 – 03 sata. Sve vožnje su besplatne.

Također, Taxi Cammeo nudi posebnu ponudu,  društvo od četvero do Rujanfesta dovozi za samo 15 kuna po osobi sa lokacija: Črnomerec, Novi Zagreb – Avenue Mall, Glavni Kolodvor i okretište Dubrava.

 

www.rujanfest.com

Tagovi:
Autor/ica 13.9.2012. u 12:09