Nenadu Ivankoviću namješten natječaj kod Kalinića

Autor/ica 19.3.2011. u 02:53

Nenadu Ivankoviću namješten natječaj kod Kalinića

Pročelnik Ureda za hitne intervencije Pavle Kalinić nekidan je raspisao javni natječaj za novo radno mjesto koje je prema izvorima portala Zagrebancija.com ciljan za zapošljavane Nenada Ivankovića, nekadašnjeg glasnogovornika Holdinga za ere Slobodana Ljubičića, a danas direktora marketinga u podruznici Robni terminali. Da su i do njih stigle takve infomacije potvrdili su nam i neki iz vrha Holdinga, ali i Gradske Uprave.

Kalinić traži punim nazivom “višeg stručnog savjetnika za koordinaciju poslova zaštite i spašavanja s nadležnih tijelima i službama izvan ustrojstvenih jedinica u Uredu” koji bi trebao proučavati stanje i propise iz područja zaštite i spašavanja.

– Neću ništa komentirati, pa niti vam potvrditi ili demantirati navode o tome da idem tamo gdje kažete da idem – rekao nam je Nenad Ivanković kada smo ga nazvali.
O dotičnom je podsjetimo, portal Zagrebancija.com pisao prije nekoliko mjeseci u jeku događaja oko nabave rashladnih uređaja kumicama za sir i vrhnje. Tada smo utvrdili da mu plaća iznosi 10.184,34 kuna netto, odnosno oko 20 tisuća brutto.

Unatoč dobrim primanjima Ivanković ne može biti sretan u Holdingu obzirom da je riječ o Bandićevom kadru koji je, prema nekim navodima, neredovit u dolasku na posao. Njegovo ime argument je i sindikatima Holdinga kada ne odustaju od mogućih otpuštanja sve dok se Ivo Čović ne riješi “Buljubašića” u Holdingu.
To je očito čuo i sam Ivanković koji se izgleda odlučio iz Holdinga prebaciti u Gradsku upravu.
Ukoliko Ivanković prijeđe kod Kalinića plaća bi mu bila oko 16 tisuća kuna brutto.

Zagrebancija

Tagovi:
Autor/ica 19.3.2011. u 02:53