Audicija dječjeg mjuzikla “Kralj Lavova”

tačno.net
Autor/ica 10.10.2016. u 11:14

Audicija dječjeg mjuzikla “Kralj Lavova”

Plesni studio B-Dance i ove plesne sezone odlučno kreće s nastavkom svojih mjuzikl radionica. Prošlogodišnjim uspjehom mjuzikla “U potrazi za princezom” kojeg smo radili u suradnji sa dvije osnovne škole,  pokazala se velika zainteresiranost mladeži za sudjelovanje u više ovakvih projekata.

Prije svega valja napomenuti kako su ove mjuzikl radionice edukativnog karaktera. Samim time želimo kroz ples, glumu i pjevanje naučiti djecu kako ovim granama umjetnosti tako i o timskom radu, te razvijanju intelektualnih i psihomotoričkih sposobnosti.

Ove godine se radi o visoko cijenjenom dječjem broadwayskom mjuziklu “Kralj Lavova”, koji se bazira na istoimeni animirani film.

KANDIDATI KOJI ĆE PRISTUPITI ovoj audiciji su dužni pripremiti jednu pjesmu, te jednu recitaciju. Prethodno iskustvo nije potrebno, ali je poželjno. Prijaviti se mogu djeca uzrasta od 5. do 9. razreda osnovne škole

Voditelji projekta su kvalificirani treneri s višegodišnjim iskustvom u ovim domenama.

 A to su:
Goran Popović, režija
Željka Bošnjak Zovko, vokalni trener
Boris Zovko, koreograf
Kristina Glavina, koreograf

Ovim putem vas pozivamo da u nedjelju 16. 10. 2016., s početkom u 12 sati, svojim dolaskom uveličate ovu audiciju kako bi se uspješno realizirao ovaj broadwayski mjuzikl.
Audicija će se održati u prostorijama PS B-Dance (Zagrebačka 10) preko puta zgrade Spajalica.

Više informacija:
https://www.facebook.com/events/1306458932706786/

tačno.net
Autor/ica 10.10.2016. u 11:14