Japanac želi na put oko sveta da bi fotografisao najlepše žene

tačno.net
Autor/ica 18.3.2013. u 09:32

Japanac želi na put oko sveta da bi fotografisao najlepše žene

I dok većina kreće na put oko sveta da bi upoznala nove kulture i snimila pejzaže pred kojima čoveku ponestaje dah, Japanac Kei Akacu namerava da obiđe zemljinu kuglu kako bi svojim foto-aparatom ovekovečio lica najlepeših devojaka svih meridijana.

Projekat “Beauties World Map”, je zasad samo u fazi ideje, jer ovom studentu Univerziteta nauke u Tokiju nedostaje novac.

Akacu je zato preko svog veb sajta pozvao sve potencijalne donatore, sponzore i ljude dobre volje da mu svojim prilozima pomognu da realizuje svoju zamisao.

Mladi Japanac planira da provede godinu dana putujući po svetu i fotografišući najlepše devojke u svakoj zemlji koju bude posetio i da te slike potom objavi na svom sajtu.

Za realizaciju projekta potrebno mu je blizu 11.000 dolara, a on je dosad sakupio svega 1.000.

Kako bi privukao interesovanje što većeg broja sponzora, snimio je video spot koji je dosad imao više od 315.000 pregleda na Internetu, a postavio je i nekoliko fotografija lepotica koje je fotografisao u Japanu, kao i u Kanadi gde je nedavno proveo pola godine, stičući iskustva za svoju neobičnu antropološku misiju.

blic.rs

tačno.net
Autor/ica 18.3.2013. u 09:32