Američka DJ zvijezda Steve Aoki predvodnik završnog dana Ultra Europe u Hvaru

tačno.net
Autor/ica 15.2.2013. u 14:28

Američka DJ zvijezda Steve Aoki predvodnik  završnog dana Ultra Europe u Hvaru

Zagreb, 15. veljače 2013. – Svjetska zvijezda elektro house glazbe Steve Aoki nastupit će ovo ljeto na završnici najvećeg festivala elektronske glazbe na ovim prostorima, Ultra Europe. Naime, upravo je ovaj proslavljeni DJ i producent prvi potvrđeni izvođač trećeg, posljednjeg dana festivala Ultra Europe, koji će se održati na plaži hotela Amfora u jednom od najljepših gradova na našoj obali, u Hvaru. Velikan elektro house scene po prvi će put nastupiti u Hrvatskoj, a ovom se potvrdom pridružio društvu koje otprije čine Afrojack, AVICII, Armin van Buuren, Carl Cox i Hardwell koji će nastupiti na splitskom stadionu Poljud. Upravo će završnica festivala biti najekskluzivniji njegov dio,a tome u prilog govori i činjenica o ograničenom broju ulaznica koje će u prodaju biti puštene 22. veljače.

Steve Aoki veliko je glazbeno ime elektronske glazbe, nadaleko je poznat kao izvrstan elektro house DJ, ali i kao veliki zabavljač koji zabavnom točkom obilježi svaki svoj nastup. Kao producent i DJ surađivao je različitim izvođačima elektronske scene kao što su Tiesto, LMFAO, Kid Cudi, Will.I.AM, MSTRKRFT, The Gossip, Klaxons, Bloc Party i mnogi drugi. Remiksirao je brojne singlove glazbenika i bendova, uključujući i Jackson 5, Drake, Kanye West, Eminem, Lil Wayne, The Killers, Lenny Kravitz, Bloc Party, Snoop Dogg i Robin Thicke. Njegove najuspješnije suradnje u posljednje vrijeme uključuju one s Laidback Lukeom i Lil Jonom na hit singlu Turbulance (preko 26 milijuna pregleda na Youtubeu) te s još jednim izvođačem koji će nastupiti na pozornicama festivala Ultra Europe, Afrojackom na velikom hitu No Beef (preko 16 milijuna pregleda na Youtubeu). Ovo će biti prvi nastup Steve Aokija u Hrvatskoj te će tako završni tulum na plaži festivala Ultra Europe u Hvaru dodatno dobiti na ekskluzivnosti.

Uz savršenu kulisu koju čini plaža ispred hotela Amfora u jednom od najpoznatijih turističkih središta u Europi, Hvaru, ekskluzivnosti i posebnosti završnice pridonijet će i posebna događanja koja će biti organizirana u sklopu Ultra Weeka koja će zasigurno stvoriti uspomene koje će posjetitelji pamtiti do kraja života.

Vjerujem kako će posjetitelji posljednjeg dana festivala Ultra Europe biti oduševljeni svime – od događanja koja organiziramo u sklopu Ultra Weeka do prekrasnog otoka Hvara koji zaista zaslužuje stajati uz Miamiju i sličnim ekskluzivnim svjetskim turističkim odredištima. Zahvaljujući Splitu i Hvaru, Ultra Europe uistinu postaje jedan od najboljih destinacijskih glazbenih festivala, a posebno nam je drago što ćemo na završnici po prvi put u Hrvatskoj ugostiti Stevea Aokija“, Izjavio je Joe Bašić iz tvrtke Adria MM produkcija koja dovodi ovaj glazbeni spektakl u Hrvatsku.

Velika očekivanja, ali i koristi od festivala Ultra Europe potvrdila je i Renata Lichtberger iz Sunčanog Hvara: „Ovakva događanja prilika su za nastavak pozitivnog trenda povećanja broja gostiju iz Ujedinjenog Kraljevstva, Nizozemske, SAD-a i Brazila, zemalja iz kojih u pravilu dolaze zahtjevniji turisti više platežne moći. Interes za smještaj u našim hotelima dolazi zaista iz svih dijelova svijeta i izuzetno mi je drago što mogu potvrditi izuzetno pozitivan trend prodaje  smještajnih kapacitete u razdoblju održavanja festivala Ultra Europe te što će snimke iz Hvara obići cijeli svijet.“

Ulaznice za ekskluzivni tulum u sklopu festivala Ultra Europe, na plaži u Hvaru bit će u prodaji od 22. veljače po cijeni od cca. 600 kuna (80 eura) na internetskoj stranici http://ultraeurope.com te u sustavu Eventima. Kako bi, posebno posjetiteljima iz inozemstva, dodatno približili Hrvatsku, točnije Split i Hvar, organizatori su pokrenuli internetsku stranicu Travel To Ultra (http://www.travel2ultra.com), s osnovnim informacijama o prometnoj povezanosti, festivalskim pozornicama, načinima prijevoza do festivala te Splitsko-dalmatinskoj županiji. Dodatno, posjetitelji mogu izravno na stranici rezervirati smještaj u nekom od službenih festivalskih hotela (u Splitu, Trogiru ili na Hvaru), a moguće je kupiti i čitav paket koji uključuje smještaj, prijevoz i ulaznice za festival Ultra Europe.

Sve informacije i obavijesti mogu se pronaći na http://ultraeurope.com/ te službenoj Facebook stranici festivala, a ulaznice će se moći kupiti na internetskoj stranici http://ultraeurope.com/ te u sustavu Eventima.

tačno.net
Autor/ica 15.2.2013. u 14:28