Ako ste stalno u lošim vezama uzrok tome je što ste predobri

Autor/ica 4.4.2011. u 10:39

Ako ste stalno u lošim vezama uzrok tome je što ste predobri

Dobre djevojke nastoje ugađati partneru i olako mu daju do znanja koliko su im potrebni i kako im sreća ovisi o njima – smatra Sherry Argov, autorica nove knjige “Zašto muškarci žene gadure”. Iz razgovora s brojnim muškarcima došla je do zaključka kako muškarci lako prepoznaju ako je žena u stanju učiniti sve za njih, a to će onda i iskoristiti. Ako žena podređuje svoje vrijeme partneru, oni će to povezati s očajničkim ponašanjem.

Upadate li stalno u veze bez obaveza, partner se prema vama odnosi kao prema otiraču ili ste naprosto nesretni u ljubavi, uzrok tomu je što ste predobri, objašnjava nova kontroverzna knjiga, svojevrsni nastavak bestselera “Zašto muškarci vole gadure”. Autorica Sherry Argov objašnjava da muškarci ne vole žene koje će učiniti sve za njih, već one koje imaju samopouzdanja i ponosa.

Ako unaprijed smišljate što ćete mu reći, ne želite da vas vidi bez šminke i opterećeni ste dojmom koji ostavljate na njega, zaboravljate da muškarci kao i žene ne traže savršenog partnera. Glumljeno ponašanje vrlo brzo počinje ići na živce, a na kraju dana svi vole biti u društvu nekog zanimljivog, a savršenstvo je predvidljivo i lako dosadi.

Često čujemo kako je seks najbrži način za osvajanje muškog srca. No za muškarce ljubav i seks mogu biti dvije vrlo odvojene stvari. Prvi dojam ostavlja odjeća, a iako će se  muškarci okrenuti za razgolićenom ženom, odmah će ju svrstati u kategoriju onih koje je lako osvojiti, a isto tako će pomisliti da je ta imala mnogo ljubavnika, što im ne zvuči privlačno za dugoročan odnos.

Na početku odnosa jasno izražavajte svoje želje i ne glumite da volite gledati Formulu ili nogomet ako to nije istina, jer će se poslije saznati prava istina. Muškarcu treba pokazati svoj karakter, što nas čini sretnima, a što nesretnima, smatra Sherry Argov. Ako mu se sviđa djevojka, on će učiniti sve kako bi je usrećio i dobio pozitivnu reakciju od nje, a to je dobar temelj za sigurnost u odnos s obje strane.

– ženu koja će odmah otići u krevet

– pritisak za definiranje odnosa prije nego što je on zapravo započeo

– ženu koja je uvijek dostupna, jer tada nemaju osjećaj lova

– partnericu koja ih stalno zove samo “da se javi”, jer to doživljavaju kao provjeravanje

– žene koje ne znaju uživati već su stalno depresivne i nezadovoljne

24sata

Autor/ica 4.4.2011. u 10:39