Dvojica desetogodišnjaka na najmostruozniji način ubili su devet napuštenih štenaca

tačno.net
Autor/ica 17.10.2013. u 18:24

Dvojica desetogodišnjaka na najmostruozniji način ubili su devet napuštenih štenaca

Dvojica desetogodišnjaka na najmostruozniji način ubili su devet napuštenih štenaca starosti svega deset dana u beogradskom naselju Resnik u nedjelju uvečer. Napušteni štenci su stajali u kutiji, a djeca iz obližnjih kuća i zgrada su ih hranila. U nedjelju uvečer, dvojica dječaka su ih prvo raznosili po naselju, da bi ih potom skupili na jedno mjesto, počeli da ih sijeku, pale i na kraju skaču po njima!

Sve to su uradili pred grupom od 15-oro djece, koja su ih prestrašeno gledala. Jedan od njih je inače problematičan dječak, koga se svi plaše, tako da niko od djece nije smio ništa da uradi, potvrdio je za Telegraf.rs jedan od očevidaca ovog događaja.

Žena iz obližnje zgrade je čula užasno bespomoćno skičanje štenaca, a kada je istrčala na terasu, vidjela je dim, jer su ih dječaci već zapalili.

Marina Savić, djevojka koja je javnost upoznala sa ovim slučajem putem društvenih mreža je ispričala detalje ovog zastrašujućeg događaja. Kada je došla na lice mjesta, zatekla je dječake koji su svjedočili o stravičnim scenama kojima su prisustvovali. – Grupa dečaka i devojčica koji su bili svedoci ovog događaja su potpuno istraumirani, a neki od njih nisu mogla ni da jedu zbog jezivih scena zlostavljanih štenaca – navodi Marina.

Inače, desetogodišnjak je od ranije poznat po problematičnim događajima u ovom beogradskom naselju, pa je tako jedno dijete gađao ciglom, a prema nezvaničnim saznanjima pokušao je i nožem u školi da napadne dijete. Otac dječaka branio je svoje dijete govoreći kako je u pitanju bio samo plastični nož.

Kada se pročulo za ovaj događaj, jedna žena iz kraja je otišla kod majke dječaka koji je ubio štence, a ova joj je odgovorila i zaprijetila policijom, ukoliko prijavi njenog sina.

Slučaj je ipak prijavljen, ali policija u početku nije došla na lice mjesta. Tek nešto kasnije policija je stigla, ali nije izvršen uviđaj, već su samo uzeti podaci. Kako nezvanično saznajemo, jedan od policajaca koji se pojavio na licu mjesta je stric problematičnog dječaka, te je to vjerovatno i bio razlog zbog kojeg niko od policajaca nije uopšte ni reagovao na ovaj nemio događaj, niti je bilo ko od roditelja ove djece opomenut.

(Danas.info/Telegraf.rs)

tačno.net
Autor/ica 17.10.2013. u 18:24