Štiti li ministar huligane u loži?

tačno.net
Autor/ica 29.6.2016. u 09:05

Štiti li ministar huligane u loži?

Pametno osuđuje čitav niz gafova od strane ministra obrazovanja i sporta, među kojima je i posljednja najava ukidanja Zakona o sportu.

Nakon što je Hrvatskom nogometnom savezu prešutno odobreno nepoštivanje izmjena i dopuna Zakona o sportu, sada nova provokacija – ministar Šustar odlučio se za postupak potpunog ukidanja Zakona. Zašto to radi, za čiji interes? Štiti li i on i njegovo ministarstvo huligane u loži?

Umjesto razgovora sa stručnjacima i ostalim dionicima u sportu, inzistiranju na primjeni zakona, pružanja primjera mladima te aktivnog rada na odgoju i obrazovanju, ovakvim načinom rada možemo, nažalost, očekivati novo propadanje sporta u Hrvatskoj. Ministar je prvo zaustavio kurikularnu reformu, svojim neradom gubi prilike za povlačenje novaca iz EU fondova, zaboravio na nagradu Luka Ritz, sada ukida Zakon o sportu, gaf za gafom – poručuju iz stranke Pametno.

Pametno će biti odgovorno i beskompromisno prema Zakonu o sportu, osigurat će nastavak kurikularne reforme, jednaka prava za sve, bez pogodovanja pojedinačnim interesima.

Tagovi:
tačno.net
Autor/ica 29.6.2016. u 09:05