Pet načina na koje muškarci raskidaju

tačno.net
Autor/ica 1.8.2013. u 10:09

Pet načina na koje muškarci raskidaju

Raskidanje nikada nije prijatno iskustvo, stoga se mnogi trude da ga izvedu što je lakše moguće. Međutim, muškarci imaju svoje metode koje se uglavnom ne podudaraju sa najboljim načinom na koji to treba uraditi.

Raskid je uvijek neprijatno iskustvo, ali ga i pored toga treba sprovesti kako treba i to razgovorom u četiri oka. Međutim, muškarci najčešće vole da izbjegavaju neprijatnosti, pa čak i ovog tipa, a kako bi sačuvali sebe od nelagodnih situacija, pribjegavaju ne baš preporučljivim metodama raskida.

Evo i na koji način pripadnici jačeg pola to najčešće rade.

Nestajanje

U potpunosti se izgubi iz vašeg života. Ne odgovara na pozive, ni na poruke, ekstremni slučajevi čak promijene broj i na neko vrijeme se povuku i prestaju da dolaze na mjesta na kojima bi vas mogli sresti. Ova vrsta kukavičluka, vjerovali ili ne, postoji.

Polunestajanje

On zadržava svoju formu, pa će vam odgovoriti i na poziv, i na poruku, ali nećete moći da ga vidite. Ovakav muškarac će brzo postati majstor u izmišljanju opravdanja zašto baš danas ne može da se vidi sa vama. Razlog je jednostavan − nema hrabrosti da raskine. Radije će pustiti da veza polako nestane, ili da ga vi ostavite, samo kako ne bi ispao kreten.

Varanje

Nije mu više stalo, pa nema razloga da ostane vjeran. Umjesto da bude muško i kaže vam da je gotovo, ovakav muškarac će varati i nadati se da ćete ga što prije uhvatiti. To mu olakšava posao, a uz to i uživa u slobodnjačkom životu.

Saniranje štete

Ovaj tip će vas ostaviti, ali i uvjeravati vas da nije stvar u vama. Vi ste jednostavno predobri za njega i on ne zaslužuje toliko dobru vezu. Koliko god ovo zvučalo dobro, to je samo još jedan način da pokaže koliko je sebičan. Ne voli vas, ali ne želi da pričate ružno o njemu, pa pitomim glasom pokušava da vas ubijedi u svoje riječi.

Pravi način
Pravi muškarac raskida na pravi način. Biće mu teško, ali skupiće hrabrost, sjesti s vama i u četiri oka vam objasniti zbog čega više ne možete da budete zajedno.

Izvor: Telegraf

tačno.net
Autor/ica 1.8.2013. u 10:09