Horoskop: Da li ste vjerni i kako odgovarate na preljubu?

tačno.net
Autor/ica 18.5.2013. u 08:30

Horoskop: Da li ste vjerni i kako odgovarate na preljubu?

Prevara? Da li je praštate, zamjerate ili jedva čekate da se osvetite? Na naše reakcije u velikoj mjeri utiču planete. Saznajte kako svaki od znakova Zodijaka reaguje na preljubu u vezi.

OVAN 

Muškarac Ovan: Pošto mu je seks važniji od ljubavi, Ovan često ima neke tajne veze ili simpatije, ljubavi za koje malo ko zna ili se ne snalazi baš najbolje u ljubavi kad dopusti sebi da njegovim životom preovladaju emocije nad razumom (pošto je u duši romantičar), a to se često dešava.

Žena Ovan: Privržena je. Iako nije zlopamtilo i ne sveti se, ako osjeti da joj se partnerka više ne divi dovoljno ili švrlja sa strane – napuštiće ga.

BIK 

Muškarac Bik: Očekuje lojalnost i privrženost od voljene osobe, ali on obavezno ne mora da bude takav. I ako se nađe u situaciji da iskoristi priliku, potrudiće se da njegova partnerka to nikada ne sazna. Ipak, ne raskida vezu, ni brak bez razloga i samo prividno djeluje ćudljivo. Vjeran je dok je partner vjeran njemu.

Žena Bik: Za nju je preljuba vrijeđanje njenog dostojanstva i zato je spremna da uzvrati udarac.

BLIZANCI

Muškarac Blizanac: Preljuba im se jednostavno desi, a ukoliko njihova partnerka za to sazna, ubjeđivaće je da «nije onako kako izgleda». Nije zlopamtilo, živi u sadašnjici, a njegova deviza je «uzmi sve što ti život pruža».

Žena Blizanac: Ako posumnjaju u vjernost voljene osobe, praštaju, jer ni same nisu mnogo bolje. Vole da se igraju na dvije stolice.

RAK 

Muškarac Rak: Teško prašta, i može se osvetiti i poslije mnogo mjeseci, pa i godina, čime će zaista zbuniti voljenu osobu. Ipak, muški Rak nije toliko zlopamtilo koliko je paničar, pa ne umije da reaguje na pravi način.

Žena Rak: Očekuju stalnu pažnju partnera. Ako je partner prevari, teško podnosi poraz i spremna je na osvetu.

LAV 

Muškarac Lav: On je vjeran, ali isto tako cijeni vjernost kod žena, pa se vezuje za onu koja ga neće napustiti.

Žena Lav: Kad nekog voli, drugi za nju ne postoji, vrlo je odana, pa čak i ako nije zadovoljna u braku ili vezi, njen mušakarc je njen trofej, neko koga drugi žele, a ne mogu da imaju. Ako je prevarena, zna da bude osvetoljubiva, a kad joj partner dosadi, u stanju je da se razvede bez pokušaja pomirenja. Kad je zaljubljen.

DJEVICA 

Muškarac Djevica: Umije dugo i džentlmenski da krije tajnu vezu u koju se najčešće upušta sa koleginicom na poslu, mada okolina samo može da nagađa da li izmedju njih stvarno nešto postoji ili je u pitanju običan flert. Iako u suštini ne prašta lako, preći će preko partnerkine preljube, ali bez scena i rasprava.

Žena Djevica: Voli uzbuđenja i konfuzne situacije, pa pristaje da neko vrijeme bude druga u vezi ili da uđe u tajnu romansu u kojoj ne opstaje na duže staze. Nevjerstvo prašta, ali ne zaboravlja, pa će mu ga debelo naplatiti, ako ne na ćupriji, onda na mostu.

VAGA 

Muškarac Vaga: Šarmantan i neodoljiv, umije lijepo da priča, a voli žene koje znaju šta hoće što naravno nije nikakva garancija da će im biti vjeran. Ako je on prevarena strana, prašta, čak ne želi ni da čuje istinu, jer lakše podnosi “laž sa mašnicom”.

Žena Vaga: Kad shvati da više nije poželjna onome koga je izabrala za partnera, postaje racionalna, hladna i proračunata, a kad dođe vrijeme za osvetu, obično joj više i nije bitno, jer se zaljubila u drugog.

ŠKORPIJA

Muškarac Škorpija: Škorpija ne prašta izdaju u bilo kom obliku, jer ima visoke standarde kad je ljubav u pitanju, pa iako je rijetko sama, uvijek je spremna da da sve od sebe za osobu koju voli. Iako njena moć leži u njenom seksepilu, kad je zaljubljena, voljena osoba može je vrtjeti oko malog prsta.

Žena Škorpija: Umije da bude nepredvidiva, pa ako joj partner jednom dosadi, tada mu nema povratka: s druge strane, ako je do raskida došlo zbog nerazumevanja, žena Škorpija spremna je da pruži i drugu šansu, ali preljubu ne prašta.

STRIJELAC

Muškarac Strijelac: Nevjeran po prirodi, čak i kad se trudi da bude odan, jednostavno mu se namjesti situacija i on ne može da odoli ljubavnom izazovu. Zato obično ima bar nekoliko značajnih veza ili brakova, a ako ostane u jednom braku, nije vjeran, osim ako se ne oženi oko četrdesete. Muškarac rođen u ovom znaku partnerkino nevjerstvo umije da oprosti, jer je svjestan da ga je na neki način i zaslužio.

Žena Strijelac: Više voli surovu istinu nego najslađu laž (i zato nevjeru ne prašta). Ne prašta i ne toleriše. Ništa.

JARAC 

Muškarac Jarac: Dok je u emotivnoj vezi, najčešće je vjeran, a ako je u braku, sklon je preljubi i to najčešće sa koleginicom. Zato može da ima paralelnu vezu, ali se ipak trudi da održi brak, tako da će oprostiti i partnerki, ukoliko posumnja u njenu odanost.

Žena Jarac: Romantični idealista, sposobna da voli trojicu istovremeno (jednog na javi, a dva u mašti), ali nevjerstvo ne prašta, jer previše drži do sebe. Kad shvati da je prevarena, vezu prekida naglo, a često se plaši da će partner zloupotrijebiti njenu odanost, ako primijeti koliko joj je stalo do njega.

VODOLIJA 

Muškarac Vodolija: Iako nevjeran, muškarac Vodolija insistira na poštenju, pa teško prašta, zato što ne može da vjeruje da je njegovoj partnerki neko drugi mogao biti interesantniji od njega. Pošto od sebe odbije sve one odane, Vodolija obično završi pored žene koja će mu biti sve drugo, samo ne – vjerna.

Žena Vodolija: Vodolija voli da drugima drži lekcije o moralu dok ih sama krši, jer kom će da priušti zadovoljstvo, ako ne – sebi. Nju bije glas zavodnice u društvu, ali u svojoj samoživosti ne primjećuju da to smeta osobi sa kojom je u emotivnoj vezi.

RIBE 

Muškarac Riba: Pošto mu je stalo da očuva vezu ili brak, spreman je i da oprosti partnerki, ako ga je prevarila, jer on zna da ni sam nije baš najvjerniji muškarac na svijetu. Šta da radi kad ne može da ostane imun na ženske čari.

Žena Riba: lako se uvrijedi, ali lako i oprosti – sve u ime ljubavi i pažnje za kojom čezne. Iako je u suštini vrlo moralna i ne traži veze sa strane, često ne može da ostane ravnodušna na igre zavođenja. Ako srećne onog pravog, u stanju je da otvoreno prizna partneru da se zaljubila u drugog i odlazi sa njim.

tačno.net
Autor/ica 18.5.2013. u 08:30