8 stvari koje tipovi odmah primjećuju na vama – i kako to iskoristiti u svoju korist?

tačno.net
Autor/ica 13.7.2013. u 13:34

8 stvari koje tipovi odmah primjećuju na vama – i kako to iskoristiti u svoju korist?

Znate onaj trenutak kad njegove oči prijeđu preko vas, a zatim vas ponovo pogleda? Zar ne bi bilo super kad biste mogli znati što je njegov pogled zaustavilo na vama? I možete. Postoji nekoliko stvari koje muškarci odmah primjećuju na ženama. I ne, to nisu vaša stražnjica ili dekolte…

Saznajte što najviše privlači muški pogled, i iskoristite to u svojim budućim osvajanjima!

1. Koliko vam je kosa gusta 
To je stvar evolucije. Još od pračovjeka, muškarce su privlačile žene s gustom, sjajnom kosom – što je jedan od najvidljivijih znakova zdravlja. Ako nemate gustu kosu – onda neka barem izgleda što zdravije i sjajnije – odrežite ispucane vrhove, stavite preljev za sjaj, kosa neka vam uvijek bude uredna.

2. Vaše oči
Koliko god vi mislili da je dekolte fokus njegove pažnje, to nije točno (dobro, ne baš uvijek). Ljudi se općenito – i muškarci i žene – fokusiraju na oči više nego na neki drugi dio tijela (iduće na popisu su usne). Zato se pobrinite da svrnete pozornost na taj dio lica lijepo nanesenom šminkom – i ne pretjerujte jer ćete samo “zagušiti” svoju prirodnu ljepotu, a s time ga i odbiti.

3. Je li vam osmjeh iskren
Ponekad vam se oči gotovo sklope kad se široko nasmiješite. Većina muškaraca je dobra u prepoznavanju “vibre” ove vrste osmjeha, koji mu govori da ste opušteni, spontani i zabavni.

4. Ton vašeg glasa
Istraživači sa Sveučilišta Pennsylvania utvrdili su da muškarce više privlače žene koje imaju nešto viši glas. Oni vjeruju kako je viši ton glasa kod žena evoluirao da zvuči mladoliko i atraktivno potencijalnim partnerima. Stoga žene i podsvjesno kad žele privući pažnju muškaraca podižu ton svojeg glasa, u obliku smijeha ili hihotanja – a to stvarno i djeluje.

5. Omjer struka i bokova
I za ovo se mogu kriviti tisućljeća ljudske povijesti. Muškarci instinktno traže potencijalne majke svoje djece. Ako vam je struk primjetno uži od bokova, to je znak plodnosti  – i veliki bonus za vas. Širok remen naglasit će figuru pješčanog sata.

6. Vaš sjaj
Zdrav i sjajan ten muškarci povezuju sa dobrim mentalnim zdravljem. To je zbog toga što se stres i anksioznost obično često ispoljuju upravo na koži (prištići, koža bez sjaja…). Zato se one kreme s kojima se lickate, kao i kvalitetan puder, rumenilo ili bronzer – itekako isplate.

7. Što je umjetno na vama
I ne mislimo na glumljenje nečega što zapravo niste – već umjetne dodatke koji se vide na prvi pogled – loše ekstenzije, umjetne nokte, umjetne trepavice… Muškarcima se sve to ne dopada, to im govori da ste komplicirana i teška osoba. Iako možda niste, svi ti dodaci ne idu vam u korist.

8. Veličina grupe
Ovo tehnički gledano nema veze s vama, ali važno je reći da muškarci u situaciji kada odlučuju hoće li vam pristupiti uvijek će obratiti pozornost i na to s kime se vi tamo nalazite, odnosno koliko će vam lako pristupiti. Kad planirate lov na muškarce – ne želite preveliku grupu glasnih djevojaka oko sebe (jer se neće usuditi prići vam) ili samo jednu prijateljicu (shvatit će da je nećete željeti ostaviti samu kako biste s njim pričali cijelu večer). Savršena brojka? Troje. Njih dvije se mogu same zabavljati dok vi očijukate.

zena.hr


tačno.net
Autor/ica 13.7.2013. u 13:34