7 neodoljivih vrsta zagrljaja koje vam muškarac može dati

tačno.net
Autor/ica 17.3.2014. u 09:04

7 neodoljivih vrsta zagrljaja koje vam muškarac može dati

Poznato je kako zagrljaj ima izuzetno pozitivne učinke na psihičko i fizičko zdravlje čovjeka. Zagrljaj može dati svatko, a osobito pomaže kad nam je teško.

Znanstvenici tvrde da pomoću zagrljaja možemo izgraditi povjerenje i osjećaj sigurnosti te ojačati povezanost s osobom koju grlimo. Također, povećava razinu hormona važnih za sreću, a smanjuje stres. Ublažava bol, opušta mišiće, smanjuje napetost a najbolje od svega je što je potpuno besplatan.

Dakle, nemojte se sramiti pokazati emocije i grlite se kad god možete. Navodno postoji nekoliko vrsta zagrljaja koje vam muškarac može dati i svaki je od njih poseban na svoj način, a mi vam otkrivamo koji su.

1. Hvatač

Vrsta zagrljaja gdje svom partneru skačete u naručje a on vas snažno obujmi oko struka. Možete dići noge u zrak i obaviti ih čvrsto oko njega dok vas on čvrsto drži. Ovakve zagrljaje najčešće dijelimo kad smo vrlo uzbuđeni i sretni što napokon vidimo svog partnera od kojeg smo neko vrijeme bili odvojeni. Možda je prošlo nekoliko dana ili pak više, ali oboje ste vrlo uzbuđeni što vidite jedno drugo. Ovakva vrsta zagrljaja je dosta rijetka pa je iz tog razloga i vrlo dragocjena i slatka.

2. Zavrtite se 

Utrčite svom muškarcu u zagrljaj a on vas digne i snažno zavrti, prije nego što vas spusti na tlo. Ova je vrsta zagrljaja vrlo razigrana i zabavna i zasigurno će vas nasmijati i razveseliti.

3. ‘Stisni me snažno’

Jedna od najboljih vrsta zagrljaja je ona gdje vas muškarac čvrsto grli ne bi li vam dokazao koliko vas voli. Ako vam vaš partner pruža ovakve snažne zagrljaje, to znači da mu je uistinu stalo do vas. Kad primite ovu vrstu zagrljaja, budite zahvalni i pokažite mu koliko ga cijenite i volite. To puno znači.

4. Dizanje u zrak

Prvo vas zagrli, a potom vas digne u zrak. Ovo je zabavna vrsta zagrljaja koja će vas oboje nasmijati, a pokazuje da mu je stalo do vas. Osim toga, pokazuje i njegovu snagu, a svi dobro znamo koliko se muškarci vole hvaliti svojim snažnim mišićima. Ovakva vrsta zagrljaja je odličan način da vam dokaže koliko je snažan.

5. Dugi zagrljaji

Dugi zagrljaji su ona vrsta zagrljaja koje naprosto obožavamo. Znate onaj osjećaj kad želite zauvijek ostati u naručju muškarca kojeg volite? E to je to. Za ovakav zagrljaj želite da traje cijeli život.

6. Oči u oči

Kod zagrljaja ‘oči u oči’, muškarac će vas najprije zagrliti a potom će se malo odmaknuti i pogledati vas u oči. Ovaj zagrljaj je jedan od najintimnijih vrsta i pokazuje kako je muškarcu uistinu stalo do vas te da vas jako voli. Kad vas pogleda u oči pokažite mu koliko ste sretni što ga imate. Zagrljaj ‘oči u oči’ možete primiti samo od muškarca koji je uistinu očaran vama.

7. U njegovom naručju

Ako je vaš muškarac malo viši od vas, onda možete prisloniti svoju glavu na njegova prsa. Takav je zagrljaj odličan način za povezivanje, a ujedno je i vrlo romantičan. U njegovom ćete se naručju osjećati kao da ste zaštićeni od svih zala svijeta.

Zagrljaj je najjednostavniji način da pokažemo svojoj polovici koliko nam je stalo. Može ih dati i primiti svatko, a znače vrlo puno. Koja je vaša omiljena vrsta zagrljaja?

zena.hr

tačno.net
Autor/ica 17.3.2014. u 09:04