Uoči susreta Hrvatske i Kameruna: Mario Mandžukić će biti najveće oružje “vatrenih”

tačno.net
Autor/ica 18.6.2014. u 14:48

Uoči susreta Hrvatske i Kameruna: Mario Mandžukić će biti najveće oružje “vatrenih”

Britanski list predviđa da će se najžešća borba voditi na sredini terena između Alexa Songa i Luke Modrića

Britanski list “Daily Mail” piše da će utakmica između Hrvatske i Kameruna na Svjetskom prvenstvu u Brazilu biti vrlo zanimljiva i do kraja neizvjesna dodajući kako će najveću prijetnju po Kamerunce predstavljati napadač Bayern Municha Mario Mandžukić.

“Nakon suspenzije zbog koje nije igrao u utakmici protiv selekcije Brazila, napadač Bayern Municha Mario Mandžukić pokušat će u večerašnjoj utakmici da nadoknadi izgubljeno vrijeme na ovom Svjetskom prvenstvu. Mario je briljantan u kontroli lopte ali i uključivanju drugih igrača i igru. Opasan je u skoku što će Hrvatska pokušati da iskoristi u ovoj utakmici”, navodi ovaj list.

Ipak, britanski list predviđa da će se najžešća borba voditi u sredini terena između Alexa Songa i Luke Modrića.

“To će biti neka vrsta mini “clasica” između dva igrača sredine terena, igrača Barcelone Songa i Modrića koji nastupa za Real Madrid. Bit će zanimljivo vidjeti šta će ova dvojica fudbalera uraditi na terenu”, piše britanski list.

Hrvatska igra protiv Kameruna večeras u ponoć na stadionu Arena Amazonia u Manausu. Inače, ovo je prva utakmica Hrvatske protiv jedne afričke selekcije na Mundijalima.

Postoje tri kombinacije kako Hrvatska može proći u drugi krug Mundijala, ali Hrvati priželjkuju onu u kojoj Hrvatska pobjeđuje u posljednja dva kola, najprije protiv Kameruna, a onda i Meksika.

Hrvatska može proći dalje i ako remizira s Kamerunom, ali onda mora pobijediti Meksiko s dva gola razlike. Hrvatska može proći dalje i ako pobijedi Kamerun s dovoljnom razlikom, remizira s Meksikom, a Kamerun u posljednjem kolu pobijedi Brazil.

AA

tačno.net
Autor/ica 18.6.2014. u 14:48