Sramotno: Velež na svom stadionu pod Bijelim Brijegom može primiti samo dvjesto svojih navijača

tačno.net
Autor/ica 24.9.2014. u 17:35

Sramotno: Velež na svom stadionu pod Bijelim Brijegom može primiti samo dvjesto svojih navijača

Sportski savez Grada Mostara organizirao je sastanak pred mostarski derbi između  slavnog  Radničkog sportskog  kluba Veleža  i Zrinjskog koji se igra na   čuvenomom  Veležovom stadionu pod Bijelim brijegom.

Na sastanku su bili prisutni gradonačelnik Ljubo Bešlić, kojem je istekao mandat  prije dvije godine  i predsjednik Sportskog saveza Grada Mostara Hasan Šišić, predstavnici Policijske uprave, kao i uprave oba kluba, izvijestio je Sportski savez.

“Derbiji u protekle dvije godine završili bez većih navijačkih nereda. Navijači Veleža će moći samo organizirano u autobusima doći na utakmicu, a prilikom ulaska u autobus moraju imati ulaznicu. PU Mostar potrudit će se da sigurnost u gradu bude na najvećoj razini, kao i sigurnost igrača na terenu, te nećemo dozvoliti da nitko ne bude ozlijeđen ni na samom igralištu”, poručio je načelnik PU Mostar Draženko Miletić.

Gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić je dao punu podršku nadležnima da se osiguraju neophodni uvjeti za sigurnost građana Mostara, kao i svih aktera derbija.

 Na Veležovom stadionu pod Bijelim brijegom trebalo biti i samo   200 domaćih  navijača.

Utakmica  je na rasporedu u subotu s početkom u 17 sati i uz izravan prijenos na BHT 1, tako da će mnogobrojni navijači Veleža širom svijeta moći gledati svoj klub!

Velež  koji  samo jednom godišnje igra na svom stadionu tako će opet biti uskrećen veće podrške svojih navijača!

Šta reći osim  sramotno!

tačno.net
Autor/ica 24.9.2014. u 17:35