Ovakvo podcjenjivanje Hrvatske dugo nismo vidjeli

tačno.net
Autor/ica 22.3.2013. u 14:05

Ovakvo podcjenjivanje Hrvatske dugo nismo vidjeli

Američki portal Sbnation uoči utakmice Hrvatske i Srbije u Zagrebu sastavio je idealnu momčad bivše Jugoslavije, ali iz priložene momčadi je više nego jasno da baš i ne prate previše nogomet, prenosi Sportski.net .

Za dvoboj između Hrvatske i Srbije zanima se cijeli svijet. Tako je američki portal Sbnation uoči današnjeg susreta dvaju velikih rivala sastavio idealnu momčad Jugoslavije. Zanimljivo, u njoj bi se našlo mjesta samo za dva Hrvata; Modrića i Srnu.

Na gol su stavili Slovenca Samira Handanoviča iz milanskog Intera, dok obrambenu liniju čine Darijo Srna, Neven Subotić, Nemanja Vidić te Matija Nastasić. U veznom redu su Aleksandar Ignjovski (Srbija), Luka Modrić (Hrvatska) te kosovski Švicarac Xhaka, a napadu još jedan kosovski Švicarac Shaqiri, Crnogorac Jovetić i Edin Džeko (BIH).

Među rezervama su: Asmir Begović (BiH), Branislav Ivanović (Srbija), Stefan Savić (Crna Gora), Aleksandar Kolarov (Srbija), Nikolce Noveski (Makedonija), Filip Đuričić (Srbija), Josip Radošević (Hrvatska), Adem Ljajić (Srbija), Mario Mandžukić (Hrvatska) i Andrija Delibašić (Crna Gora).

U cijeloj priči ostaje samo nejasno kako Hrvatska, koja je od svih zemalja na ovom prostoru daleko najbolje plasirana, ima samo dva predstavnika u idealnoj momčadi. No, ako se u obzir uzme da Amerikanci baš i ne prate nogomet, možda ovaj izbor i nije tako čudan.

tačno.net
Autor/ica 22.3.2013. u 14:05