Mancini: United je prvak jer je kupio Van Persieja

tačno.net
Autor/ica 8.4.2013. u 10:26

Mancini: United je prvak jer je kupio Van Persieja

Menadžer Manchester Cityja Roberto Mancini i dalje traži krivca za neuspjeh u engleskoj Premier ligi. Smatra da je Robin van Persie zaslužan što je Manchester United (najvjerovatnije) postao novi prvak na Otoku.
Istina, holandski reprezentativac je presudio mnoge utakmice u korist Uniteda, pa na neki način izjava italijanskog stratega ima smisla.
“Oni su kupili Van Persieja, koji je postizao važne golove. Zato je United osvojio naslov, a ne što su igrali bolje od nas. United ima dobru momčad, ali Van Persie je odigrao ključnu ulogu”, rekao je Mancini, dodavši:
“Imaju dobre igrače, Rooneyja, Nanija, Valenciju… imaju šest ili sedam dobrih strijelaca. Štoviše, kupili su Van Persieja, koji je positgao 23 pogotka.”
“Prošle godine smo osvojili naslov boljom gol-razlikom.  Zaslužili smo je, ali samo zbog gol-razlike smo je dobili. Ali kada uzmete u obzir da smo imali istu momčad, dok je United kupio Van Persieja i Kagawu… Griješili smo i takve stvari se događaju, ne možemo sve učiniti  savršeno”, dodao je Mancini.
tačno.net
Autor/ica 8.4.2013. u 10:26