Löw nabrijao heroja Götzea riječima: Pokaži svijetu da si bolji od Messija!

tačno.net
Autor/ica 14.7.2014. u 09:07

Löw nabrijao heroja Götzea riječima: Pokaži svijetu da si bolji od Messija!

NJEMAČKI izbornik Joachim Löw ispunio je svoju svetu misiju. Nijemci su pred njega stavili težak zadatak. Ili osvoji prvenstvo ili ostani u Brazilu. Löw se mirno može vratiti kući.

“Ovaj projekt je startao tamo prije deset godina kada je izbornik bio Jurgen Klinsmann i ovo je rezultat našeg dugogodišnjeg mukotrpnog rada. Vjerovali smo u ovaj projekt, napredovali smo iz dana u dan i ova grupa hrabrih ljudi zaslužuje naslov prvaka. Igrali smo fantastičan nogomet, pokazali smo da smo s razlogom najbolja momčad na svijetu”, rekao je Löw, koji je dugo čuvao junaka utakmice Marija Götzea.

“Prije svega, moram pohvaliti Schweinsteiger i Lahma, koji su danas krvarili na terenu i žrtvovali se u svakom pogledu. Drugo, što se tiče Götzea, rekao sam mu prije nego što je ušao na teren: Pokaži svijetu da si bolji od Messija!”, otkrio je Löw.

“Vi dobro znate što Njemačka može”

Loše vijesti za sve. Njemačka planira produljiti dominaciju

“Vi dobro znate da ova momčad može još godinama dominirati u svijetu nogometa. Napravili smo nešto što nikome nije pošlo za rukom. Jedini smo Europljani koji su osvojli trofej na južnoameričkom tlu. Imamo neke odlične mlade igrače koji će dodatno pojačati ovu momčad; Marco Reus, Ilkay Gundogan…Tako da planiramo ostati na vrhu još neko vrijeme”.

index.hr

tačno.net
Autor/ica 14.7.2014. u 09:07