GRCI KIPE OD BIJESA ‘Juve i Atletico su namjestili remi, a svi se ponašaju kao da je to normalno!

tačno.net
Autor/ica 12.12.2014. u 10:53

GRCI KIPE OD BIJESA ‘Juve i Atletico su namjestili remi, a svi se ponašaju kao da je to normalno!

Nije to izgledalo očito kao “oni” dvoboji, utakmice koje su pljunule u lice nogometa i okaljale njegov ugled. Dvoboji Švedske i Danske, primjerice, na Euru 2004., remi (2:2) koji je ružno izbacio Talijane, nije to bilo ni kao recentni duel Obale Bjelokosti i Kameruna (0:0) , gdje smo svjedočili klasičnoj šetnici koja je naposljetku donijela objema reprezentacijama odlazak na Afrički kup nacija. Ne, bilo je to daleko od takve perfidnosti, ali opet, budimo blagi, bio je to testament jedne nogometne pragmatike…

Juventus i Atletico, naime, u posljednjem kolu skupina Lige prvaka remi je vodio dalje, s time da su Madriđani prvi na ljestvici, dok je Torinezima trebala pobjeda od dva gola kako bi dospjeli na vrh skupine A.

A sve je iz prikrajka promatrao Olympiacos, koji je pobjedom i porazom Juventusa mogao zakoračiti u proljeće u Ligi prvaka. I u 87. minuti Grci su zabili Malmöu treći pogodak, za 3:2 i mahom odjurili prema klupi, gdje su tranzistori osluškivali događaje s Juventus Arene. No jedino što su čuli bilo je: “Chiellini za Bonuccija, Bonucci za Evru, Evra traži –Buffona.” I tako unedogled..

Sportske Novosti

tačno.net
Autor/ica 12.12.2014. u 10:53