Direktor Nice objasnio kako su smirili Balotelija

tačno.net
Autor/ica 11.11.2016. u 11:45

Direktor Nice objasnio kako su smirili Balotelija

Generalni direktor Nice Julien Fornier je ispričao medijima kako su uspjeli “smiriti” napadača Marija Balotellija, koji sezone u dresu francuskog kluba pruža vrlo dobre igre, prenosi Anadolu Agency (AA).

“Svi njegovi bivši klubovi su mu pokušali nametnuti pravila, a mi nismo. Mi imamo svoja pravila koja na terenu poštuju svi i ona su ista za svakog igrača. On je dobar i s njim je jednostavno raditi, baš kao i s ostalim njegovim saigračima”, rekao je Fornier za “Il Messaggero”.

Naglasio je kako u ovom francuskom klubu, koji ove sezone postiže izvanredne rezultate u nacionalnom prvenstvu, vlada prava porodična atmosfera.

“U Nici vlada porodična atmosfera, ali su pravila za sve ista. Rekli smo mu za naš projekat, za klub i navijače koji su jako strastveni, pa nije slučajnost da su svi naši treninzi otvoreni za javnost”, rekao je Fornier.

Balotelli je ove sezone u francuskom prvenstvu odigrao šest utakmica i postigao šest pogodaka u dresu Nice. Nakon 12. odigranih kola Nica je prva s 29 bodova, a prate je Monaco s 26, koliko ima i PSG.

scsport.ba

Tagovi:
tačno.net
Autor/ica 11.11.2016. u 11:45