Casillas: Cassano, sjajan si i lud momak, uz tebe smo

Autor/ica 6.11.2011. u 21:59

Casillas: Cassano, sjajan si i lud momak, uz tebe smo

Antonio Cassano, 29-godišnji talijanski nogometaš i član Milana, trenutačno se oporavlja od operacije srca koju je obavio prije dva dana.

Cassanu je dijagnosticirana svojevrsna rupa između lijevog i desnog atrija koja je omogućavala krvi da “pobjegne” u tu rupu, te uzrokuje zgrušavanje. Inače ta se rupa nakon rođenja sama zatvara, ali kod Cassana očito to nije bio slučaj.

Doktor Nereo Bredolin s odjela neurologije rekao je da će ožiljak od operacije postupno nestati. Cijeli zahvat trajao je 35 minuta, a medicinski izvori su navodili da bi talijanski reprezentativac trebao napustiti bolnicu početkom idućeg tjedna.

Inače, mnogo podrške je Cassano dobio sa svih strana. Kako od svog sadašnjeg kluba, tako i bivših u kojima je igrao, ali i ostalih nogometnih djelatnika, suparnika, igrača.

U nedjelju mu je podršku poslao i madridski Real, koji mu je odaslao dres s brojem 19, kojeg je Cassano nosio dok je šest mjeseci igrao u madridskom sastavu, a kao potporu je vratar Iker Casillas preko Facebooka napisao:

“Ovo je poruka za prijatelja i nekadašnjeg suigrača. Dajemo mu svu moguću potporu odavde. Ti si, Cassano, sjajan momak, sjajan i lud. Zato, forza Cassano”.

Autor/ica 6.11.2011. u 21:59