Blokiran račun KK Partizan

tačno.net
Autor/ica 26.6.2013. u 08:00

Blokiran račun KK Partizan

Račun prvaka Srbije i pobjednika Jadranske lige u košarci Partizana ponovo je blokiran zbog poreznog duga, saopćeno je iz beogradskog kluba.

“Košarkaški klub Partizan prolazi teške trenutke u svojoj blistavoj i bogatoj historiji. Hvala vam što ste prepoznali da je klubu u ovom trenutku najpotrebnija podrška. Apel upućen preko glasila navijača i poštovatelja Partizana došao je u trenutku kada je račun kluba blokiran“, navodi se u priopćenju, javio je Tanjug.

Crno-bijeli navode da uprava i administracija kluba rade na pronalaženju rješenja za deblokadu računa i dogovora o reprogramiranju duga prema poreznoj upravi.

“U nadi da će dogovor u najskorije vrijeme biti postignut, želimo vas izvijestiti da ćemo od trenutka deblokade jedinog računa preko kojeg poslujemo biti u mogućnosti da vas obavijestimo na koji način ćete moći pomoći klubu koji volite, za koga navijate i koji podržavate”, dodaje se u priopćenju.

U vezi sa situacijom u klubu predsjednik Partizana Predrag Danilović najavio je konferenciju za novinare koja bi se trebala održati u srijedu.

 

 

 

Izvor: Radiosarajevo.ba

tačno.net
Autor/ica 26.6.2013. u 08:00