Udruga Stop specizmu poziva vas da udomite životinju

tačno.net
Autor/ica 18.12.2014. u 17:54

Udruga Stop specizmu poziva vas da udomite životinju

Vrijeme blagdana idealno je za pomoć drugima, stoga pozivamo građane i građanke da pomognu životinjama na način da im pruže “zauvijek dom”.

Azili su prepuni životinja koje imaju samo jednu želju – imati svoj dom. No, iako su sve napuštene životinje u jednako groznoj poziciji, nažalost su neke i unutar toga još teže udomljive.

Radi se o starijim životinjama, pogotovo psima, o invalidima ili polu-invalidima, mješancima, crnim mačkama i psima, itd.

Kako bismo povećali svijest o sve većem broju napuštenih životinja, zamolili smo naše udomljene životinje da nam pomognu pri realizaciji novog spota koji prikazuje upravo teže udomljive životinje. Kratki spot možete pogledati ovdje: https://www.youtube.com/watch?v=prom4N8vMCA

Sve životinje iz spota su sretno udomljene i u svom “zauvijek domu”, a Vas pozivamo da udomite životinju i spasite joj život. Bez obzira na njihovu vrstu, spol, boju, rasu, godine ili bilo koju drugu nebitnu razliku, sve životinje imaju jednako pravo na život.

U spotu “glume”: Onjegin, Tatyana, Tigrica, Bola i Buba Njihove priče mogu se pročitati ovdje: http://stop-specizmu.org/index.php/nase-spasene-zivotinje Za više informacija slobodno nas kontaktirajte. Udruga Stop specizmu

KONTAKT: 

091 2112 018

tačno.net
Autor/ica 18.12.2014. u 17:54