Nije mogla da se odluči kog psa će udomiti, pa je kupila CELO SKLONIŠTE!

tačno.net
Autor/ica 4.3.2016. u 10:34

Nije mogla da se odluči kog psa će udomiti, pa je kupila CELO SKLONIŠTE!

Ako ste ikada bili u azilu za pse sa namerom da udomite pse, sigurno znate koliko je teško izabrati samo jednog psa u moru predivnih, napuštenih čupavaca. Ova dilema mučila je Danijel Eden – otišla je u sklonište za pse i zatekla mnogo pasa kojima je očajnički bio potreban dom. Nije mogla da izabere jednog, pa je donela potpuno neverovatnu odluku – kupila je celo sklonište i tako udomila preko 250 pasa!

Ovo nije prvi put da Danijel udomljava napuštene životinje. Ona je ko-osnivač kanadske organizacije “Pseći rep” koja ima svoj stacionar u kojem živi dosta spasenih životinja iz celog sveta.

Sklonište u Izraelu koje je Danijel posetila bilo je u užasnom stanju – 250 pasa živelo je u prostoru koje ima kapacitet 70 pasa, kroz koji su prolazili pacovi. Psi su bili prljavi, neuhranjeni i borili su se za malo hrane koja ima je davana.

Suočena sa takvim užasom, Danijel nije videla drugo rešenje od kupovine celog skloništa! Nije mogla da se nosi sa svim tim tužnim pogledima pasa i među njima izabere samo nekolicinu koju će povesti sa sobom…

Za sada je uspela da širom kanade udomi više od polovine pasa iz skloništa. nekima je našla dom u Izraelu, dok je 25 pasa odvela u svoj stacionar.

Ako je pas čovekov najbolji prijatelj, onda je Danijel najbolji prijatelj pasa!

zivotinje.rs

tačno.net
Autor/ica 4.3.2016. u 10:34