ZAŠTO BOG NE VOLI HRVATE

Autor/ica 16.4.2011. u 00:43

ZAŠTO BOG NE VOLI HRVATE

Najebali smo, pomislio je Hrvat katolik nakon što je čuo za presudu Anti Gotovini. Nije prvo na pameti bilio to što je haški sud objavio da je prvi hrvatski predsjednik Franjo Tuđman zločinac i vođa udruženog zločinačkog pothvata iz čega proizilazi da smo glasali za zločinca više puta ,nije  hrvatski  čovjek osjetio patnju zbog svih žena koje čekaju Gotovinu ili afričkih sela koja čekaju da budu zapaljena od strane legionara. Saznao je hrvatski čovjek on što je davno rekao predsjednik Franjo „da se čitav svijet urotio protiv nas ,razni judomasonski lobiji, masoni , mudžahedini  i ostatak svijeta to je već znao, a svako malo ga na to podsjeti i Igor Zidić i Slaven Letica na televiziji ili Milan Ivkošić u Večernjem.

Ali on što je saznao 15.4.2011 je  najbolnija spoznaja u povjesti našeg velikog naroda- HRVATE NE VOLI BOG. Da,to je sada jasno. Džaba smo postili ,džaba smo sebi uskratili sve blagodati ovog grešnog života kada nas Bog ne voli. Crkva je rekla hajde da vidimo šta on misli sveti Petar-molimo se i postimo za generale. Crkva je generalima od sebe dala desetine besplatnih misa,makar je to koštalo i da vozni park ne minjenja ovaj mjesec , obični hrvatski čovjek je molio ,zavjetovao se na sve i svašta. Recimo neću varati ženu već sa ljubavnicom ,dosta je bilo fufa,neću čitati ništa osim Hrvatskog slova ,ako nekada budem morao čitati  samo Ivana Aralicu , neću prolaziti kraj knjižare u kojoj prodaju Viktora Ivančića, neću da idem u Rijeku dok za Novi List pišu Predrag Lucić i Boris Pavelić ,neću da idem na portale osim na one u Hercegovini naši sve go komunjara i ateista ,neću gledati filmove osim od Jakova Sedlara-samo malo i on je nešto mutio sa Židovima? Ali čini mi se da ti Židovi kažu da nema zločina o Domovinskom ratu pa su zato naši, ma ako treba neću gledati turske sapunice e sorry, bože to ne mogu obećati , tu ću žrtvu ostaviti kada dobijem rat.

I ništa od svega toga nije pomoglo Bog nas ne voli.

Znam da se pravi vjernik pokorava ali ja moram postaviti nekoliko pitanja svetom Petru.

Sveti Petre ko više daje za crkvu u svijetu od nas Hrvata?

Gdje se više u školama uči o Bogu od Hrvata?U Bosni još u vrtićima ! Dobro BiH izvan konkurencije ali reis Cerić nam jeste uzor

Gdje se pravi već crkveni dvor za biskupe od Zagrebu? U Sarajevu !  Možeš misliti pogledaj bolje Petre na Kovače, jači smo od Cerića  i nemoj molim te reći da je to  posljedica napada na Gadafija, mogao je Mustafa to uzeti od nekog drugog Arapskog diktatora.

Papa nam češće dolazi u Zagreb od Halida Bešlića , i znaš Petre da mi nije žao što na dolazak Pape potrošilo više nego na turističku promociju u zadnjih dvadeset godina

Glasamo svaki put po naputku Crkve. Šta više treba da radimo?

Napomenut ću  Petre i ranije zasluge. Nismo li Petre zajedno sa predsjdnikom Franjom i ministrom Gojkom stali na branik kršćanstva u Bosni.Hrabro smo oslobodili Ahmiće , porušili onaj most u Mostaru da postavimo branu, riješili se svih bogohulnika poput Blaža Kraljevića koji nije želio da bude na brani. Nismo li pustili da  kroz lijepu našu prođu mudžahedini kako  bi  se riješili  onih hrvatskih izdajnika koji nisu došli na naše preziđe.

Samo malo Petre, koji smo mi k …. oslobođali Krajinu? Trebalo nam bijele tehnike i kuća ? Ti si bio u Kninu, mislim prolazio si i ko bi tamo živio osim možda Hercegovaca? Ne, mi smo Petre išli da kaznimo mrske pravoslavce jer se ne pokoravaju tebi Petre tj Papi, a jebiga to ti dođe isto.

Znaš Petre strašno sam razočaran, dođe mi da se sve pošaljem vragu. Da malom bacim sve cd-ove  Marka Perkovića, pa da to ti nism rekao. Ja sam više potrošio na Marka Perkovića nego na žene u životu. Pratio ga gdje god svirao, Zadar, Split, Šibenik, Mostar, Kiseljak…i naravno svake godine u Čavoglave. Da sam to uložio u žene , mogla mi je ljubvnica biti iz „Zvjezde pjevaju „ a ne ova moja.

Dođe mi da kažem, sine idi slušaj Hladno Pivo barem imaju ljepo ime. Znam šta ta muzika radi djeci Petre i da nakon što sluša to neće ići na proteste protiv pedera.

Razočerenje je veliko, istina je da nikada nisam bio u knjižari ali dođe mi da odem i kažem dajte mi sve Ferale u jednom ,to je onaj četnik Boro iz Bosne napravio. Da čitam sve tekstove od Viktora Ivančića i Heni Erceg , znam da je to kao da si ubijao ljude na križnom putu ali jebe me se Petre, šta mogu izgubiti i onako me ne voliš.

Čime me možeš još kazniti Petre? Da vidim Muslimana uživo ? Pa gledam Tarika Filpovića svake nedelje. Da mi kapetan nogometne reprezentacije bude musliman ? Nisam ja toliki levat , znam ja kako se zove otac Darija Srne, Uzeir. Znam ja da ti nas dugo zajebavaš i da su nam svi sportaši ili Srbi ili muslimani, dobro jedino Ivica diže pravo ruku.

Ali dobro sada kada me Bog ne voli mogu biti ateista, i  to ima nekih prednosti. Širi izbor žena, do sada sam bio sa našim čistokrvinima, čak na plažama sam gledao da budu naše.

Dobro Petre za kraj mi reci zašto nas ne voliš? Molim? Molim? Molim? ODJEBITE VI I VAŠ  ATEISTIČKI PREDSJEDNIK?  Molim ? Josipović? Znao sam da je zbog njega. KOJI JOSIPOVIĆ KO JE ON? JEBO VAS ATEISTA FRANJO TUĐMAN I NJEGOVI GENERALI.

Tagovi:
Autor/ica 16.4.2011. u 00:43