VATROGASNA DRAMA: Spaliću se ako me sutra sa porodicom izbace iz stana!

Autor/ica 23.9.2012. u 21:15

VATROGASNA DRAMA: Spaliću se ako me sutra sa porodicom izbace iz stana!


Sud hoće da izbaci vatrogasca iz stana bez zvaničnog saopštenja!  Zoran Matić, vatrogasac Sektora za vanredne situacije MUP Srbije, kaže da su im sudski izvršitelji iza leđa zakazali prinudno iseljenje za ponedeljak ujutro i preti da će se zapaliti ako ga sa porodicom izbace iz stana u Višnjićevoj 9 na Dorćolu!

Matić kaže da im sudski izvršitelji nisu poslali zvanično saopštenje o prinudnom iseljenju, već su to saznali slučajno!

 Ponovo hoće da nas isteraju na ulicu na kvarno! Prvi put su nam banuli na vrata bez najave i sada pokušavaju isto. Hoće da me izbace napolje sa suprugom i dve maloletne ćerke! Ako me na silu izvedu iz stana, poliću se benzinom i zapaliću se, jer više ne mogu da podnesem nepravdu – ogorčeno kaže Matić.

On objašnjava da tužilaštvo na osnovu njihove prijave vodi istragu ko je potegao Privredni sud i zbog čega hoće da se dokopa njihovog stana od 40 kvadrata u centru Beograda, koji je regularno prodat.

– Apsurdno je da tužilaštvo vodi istragu, dok sud zakazuje prinudno iseljenje pre raspleta slučaja! Supruga i ja smo kupili stan 1999. godine od “Inženjeringprometa” iz Uba, posle završetka grubih radova i pošteno ga platili. “Inženjeringpromet” je kao suinvestitor zgrade dobio ovaj stan u kompenzaciju od Stambene zadruge “Pobeda”, jednog od glavnih investitora i prodao ga nama. Međutim, pojavili su se advokati sa falsifikovanim punomoćjima, koji se bez znanja novog vlasnika “Inženjeringprometa AD” sude u njegovo ime i tvrde da stan, navodno, pripada  drugom vlasniku – kaže Matić, navodeći da mu se život preko noći pretvorio u pakao.

Kako je Telegraf.rs pisao, Matićima su izvršitelji banuli na vrata 13 godina posle kupovine stana i brutalno mu saopštili “da ih tretiraju kao stvari koje treba izneti napolje!”

Izvor: Telegraf

Tagovi:
Autor/ica 23.9.2012. u 21:15