Toma Veličanstveni

Zlatko Jelisavac
Autor/ica 12.1.2012. u 20:21

Toma Veličanstveni

– Sledeće godine u ovo vreme SNS će voditi zemlju. Biću ili premijer ili predsednik. Otvoreni smo za koalicije. Mi nikoga ne mrzimo, oni mrze nas, izjavio Tomislav Nikolić.
– SNS će naredne godine u ovo vreme voditi Srbiju, a ja ću biti na jednoj od najodgovornijih funkcija, rekao je lider naprednjaka Tomislav Nikolić.

Nikolić je na obeležavanju stranačke slave, Svete Petke, kazao da ta funkcija zavisi od toga koji će izbori biti raspisani.

– Ukoliko budu raspisani parlamentarni izbori, biću premijer, a ako budu raspisani predsednički izbori, biću predsednik, rekao je Nikolić.

Lider naprednjaka kaže da očekuje, pored parlamentarnih, i raspisivanje predsedničkih izbora.

– Sve zavisi od toga da li će predsednik Srbije da shvati da mu tu više nije mesto, rekao je Nikolić. (S media, 12.01.2012. – Nikolić: Biću ili premijer ili predsednik)

Član SNS-a Jorgovanka Tabaković rekla je da će se predsednik te stranke Tomislav Nikolić kandidovati za predsednika Srbije i u slučaju da SNS prethodno na parlamentarnim izborima osvoji vlast i on bude premijer.

“Pored mesta premijera, koje će kao najjača opoziciona partija zasluživati, očekujem da kada se raspišu predsednički izbori Tomislav Nikolić pokaže ko ima podršku građana”, rekla je Tabaković na konferenciji za novinare.

Ona je rekla da se još ne zna ko bi u tom slučaju mogao da zameni Nikolića na premijerskom mestu. (RTS.net, 12.01.2012. – SNS: Nikolić kandidat za predsednika)

Mogu odmah, savesno i odgovorno, razbiti svaku sumnju i objaviti da će Tomislav Nikolić, u slučaju da postane i predsednik obnašati obe funkcije, to jeste i premijersku i predsedničku. Jebeš Orbana Mađarskog mi smo najjači! (predstavnik sluđenih građana Srbije Zlatko Jelisavac)

Zlatko Jelisavac
Autor/ica 12.1.2012. u 20:21