Policijski sindikat Dveri

Autor/ica 22.9.2011. u 17:02

Policijski sindikat Dveri

Beograd — Policijski sindikat Srbije i pokret Dveri pozvali su sa zajedničkog sastanka predstavnike LGBT organizacija da odustanu od najavljene Parade ponosa.

U saopštenju se navodi da se time pokaže svest o bezbednosnom riziku, razumevanje za tradicionalne vrednosti i društvenu odgovornost.

Ukoliko LGBT organizacije ne odustanu od održavanja Parade ponosa, PSS i Dveri su najavili zahtev državnim organima da ne dozvole njeno održavanje. (BETA 22.09.2011.)

 

Neverovatno… Šta, kog đavola, Policijski sindikat i tzv. pokret Dveri imaju zajedničko pa da održavaju sastanke i zajedno saopštavaju javnosti svoje stavove? Meni je ovo isto kao da je PSS održao zajednički sastanka sa organizacijom Nacionalni front ili bilo kojom drugom ekstremističkom organizacijom. Šta je vama ljudi? Šta to radite? Pa ti isti ‘Dveraši’ su pravili haos za vreme prošle Parade ponosa.

Da li ovo saopštenje znači da se policija ‘prestrojila i da ima nameru da brani nasilnike? Ako PSS doista podržava tzv. pokret Dveri onda neka nam je Bog u pomoći – mada je On, sudeći po stavovima Srpske pravoslavne crkve, na strani ovog tzv. pokreta. Mislim da je gay populaciji bolje da ne ide na Paradu ponosa jer će dobiti batine i od Dveraša, a i od policije.

Nakon toga će gay-evi i gay-ke verovatno dobili krivične prijave zbog nasilničkog ponašanja i remećenja javnog reda i mira. Šta onda učiniti… Pa, ako ih ne možeš pobediti, ti im se pridruži: ”Udri udri udri pedera”! ”Čekamo vas”!

Autor/ica 22.9.2011. u 17:02