Nacionalni heroj je zapravo licemjerni lažljivac

Autor/ica 25.4.2012. u 10:15

Nacionalni heroj je zapravo licemjerni lažljivac

Marko Perković Thompson preko noći je od nacionalnog heroja postao sumnjivi tip kojeg teško terete optužbe bivšeg HDZ-ovog šefa carine Mladena Barišića kako je dobrano unovčio svoje nepjevanje. No, u njegovu rodnom mjestu i dalje ne vjeruju da je njihov Marko sposoban za takve stvari.

“Šutnja je često jača i od riječi”, pjevao je Marko Perković Thompson.

U njegovom slučaju šutnja je jaka čitavih 515.000 eura. Ako je vjerovati HDZ-ovim slavujima, koji ovih dana pjevaju sve u šesnaest, onda je Thompson uistinu primio gotovo četiri milijuna prljavih kuna samo da u predizbornoj kampanji 2007. godine ne pjeva ni za koga.

“Jer mi je Ivo Sanader za tu svrhu rekao da pripremim 100 do 200 tisuća eura. Rekao mi je da se snađem kako znam, samo neka mu se taj novac isplati”, rekao je u svom iskazu USKOK-ovim istražiteljima HDZ-ov rizničar Mladen Barišić.

No, Thompson i dalje ne zbori. Možda očekuje još koji milijunčić za šutnju, koju je zasad prekršio jedino USKOK-u. Navodno im je ovih dana pjevač priznao da je poveću svotu novca dobio od prijatelja iz Argentine.

Svjetla budućnost ne smiješi se Thompsonu ukoliko se dokažu tvrdnje Barišića i Pavoševićke. Naime, u tom scenariju će najdomoljubniji pjevač u Hrvata ispasti licemjerni lažljivac koji je kupio penthouse preko grbače jadne i opljačkane nacije.

Dok narod grca u besparici, pjevač uživa u svojoj stančini ne želeći komentirati optužbe. Međutim, u njegovim rodnim Čavoglavama nitko ne vjeruje kako je njihov Marko zapravo Juda.

Časni čavoglavski sud je jednoglasan – njihov slavuj nije kriv, jer takav domoljub i patriot svome narodu nikad ne bi učinio ništa nažao. Hrvatski domoljubi koji drže ruku na srcu i vitlaju mačevima, to jednostavno ne rade.

Tagovi:
Autor/ica 25.4.2012. u 10:15