Ministar? Laže? Mulja?

Igor Serdar
Autor/ica 14.1.2020. u 12:20

Ministar? Laže? Mulja?

Čovjek naprosto manipulira s nama kao da smo ovce i još nam se izruguje kao da smo glupe ovce i ne razumijemo njegovu „znanstvenu pizdariju“ koju prodaje….

Kujundžić je ministar za kojeg je u današnjem tisku eksplicite napisano da – laže.

Novina i novinar članka o – još uvijek – ministru dokazao je nepobitno da se još uvijek ministar zbog vlastitih interesa koristi institutom – neistine.

Europska politička praksa ne poznaje takve slučajeve da se predstavnik izvršne vlasti, ministar – koristi lažima u svrhu manipulacije hrvatskim građanima.

On je predstavnik Vlade čiji predsjednik nastoji voditi europsku politiku u kojoj se zalaže za europske principe i tradiciju vođenja politike u „kolijevci“ zapadne civilizacije.

Ako laganje u krupnom planu na televiziji simbolizira način funkcioniranja Vlade Andreja Plenkovića – onda smo svi otišli kod onog kerbera koji odlučuje da ćemo nažalost svi kolektivno dobiti ulaznicu za pakao.

Kakva smo mi to nacija čiji se ministar usuđuje otvoreno lagati svojim ljudima koje predstavlja? Koji bi to mogao biti razlog osim da je taj ministar – glup.

Dakle taj glupan koji misli da može lagati svojim građanima u eteru je od danas – bivši ministar. Plenković može biti svakakav – ali nije glup.

Može ga braniti tko god hoće – on je izgubio povjerenje građana i predsjedniku Vlade ne preostaje ništa drugo nego ekspresno smijeniti bahatu budalu i tim potezom se izuzeti od odgovornosti.

Zapravo, taj se glupan već sam smijenio.

Koja Vlada, koji predsjednik koje vlade može izdržati i obraniti činjenicu da mu njegov odabrani ministar otvoreno laže u eteru?

To si nitko tko želi biti vlast – ne može dopustiti.

Ministru Kujundžiću – što je najgore – to nije prvi puta da laže.

Lagao je i jučer u emisiji „Otvoreno“ u prime time-u kad je govorio o dr. Bori Nogalu. Bilo je degutantno s koje visine je lagao…., o kolegi doktoru, omiljenom doktoru koji jednim pozivom samo svojim pacijentima može napuniti trg Bana Jelačića. Ja se ne bih igrao s dobrim i omiljenim doktorima za dječje bolesti kojem je pokušao „sapunati dasku“….

Lagao je i o svojim odnosima prema subjektima od kojih ostvaruje financijsku dobit – što je dobro poznato svima koji znaju čitati porezne kartice.

Lagao je do sada bezbroj puta s punim uvjerenjem da to što on laže zapravo i nije laž – jer on to promatra „znanstveno“. Konkretan glupan taj lik ministar…

Zamislite taj provincijski um koji misli da može zavaravati neuke ljude koji mu „popuše“ sa strahopoštovanjem i bogobojaznošću njegova „znanstvena obrazloženja“? Ma tko to još može uopće popušiti u krupnoj slici i tonu….

Zamislite s koje visine on promatra ovaj „neuki“ svijet. Olimp je nisko…

Samo prizemna duša može toliko ponižavati svijet oko sebe.

Samo bahati neumnik može sebi misliti da se laž ne vidi ako je izgovori ministar i doktor. A taj laže, smjenjuje, kadrovira…,štete ko u priči od te budale…

Sve nas kolektivno može biti samo sram jer nam je takav čovjek neki kao vođa.

Preživio je taj čovjek i lažac u jednoj osobi i pokušaj da bude predsjednik.

Nije postao predsjednik jer nema kvalitete da bude predsjednik.

Njegov bi domet u nekom uređenijem društvu mogao biti samo skroman.

Blaga riječ „skroman“ namjerno je istaknuta jer taj je čovjek toliko neskroman i bahat u svom „znanstvenom pristupu“ problemima da mu je upotreba laži kao argumenata – potpuno prihvatljiva. Sramota i za običnu dušu, a on je ministar.

Baš nas sve zanima na koji će način on sam opravdavati sebe, na koji će se način njegov šef Plenković postaviti, a još će zanimljivije biti kako će se postaviti Sabor u odnosu na ovakvu eklatantnu primjenu obmane i laži kao argumenata jednog ministra u aktualnoj Vladi.

Čini se da će se i Hrvatska demokratska stranka morati izjasniti…

Živi bili pa vidjeli…, jer u ovoj našoj mutnoj demokraciji možda će taj čovjek tužiti ovom našem pravosuđu sve koji su se usudili tvrditi da on laže i možda ćemo mu svi pojedinačno morati dati i veliku lovu jer su ga činjenice pokopale i kao čovjeka i kao ministra i kao hadezeovca. Ali lovu će primiti, za dušu mu…

Malo nam se gade takvi zaključci ali – što nam drugo preostaje. Čovjek naprosto manipulira s nama kao da smo ovce i još nam se izruguje kao da smo glupe ovce i ne razumijemo njegovu „znanstvenu pizdariju“ koju prodaje….

Igor Serdar
Autor/ica 14.1.2020. u 12:20