ŽIVIO 1. MAJ PRAZNIK RADA

tačno.net
Autor/ica 1.5.2017. u 11:22

ŽIVIO 1. MAJ PRAZNIK RADA

Tako smo vikali ranije, možda nesvjesni da upravo stvarateljima i radnicima pripremaju uzurpaciju i otimačinu rezultata rada, ali ne samo rezultata rada, nego i revolucije i borbe u pokretu za bolje i pravednije društvo, mnogi naši su poginuli ili stradali vjerujući da ćemo zajedno stvoriti bolje i pravednije društvo, ali ……

Sustav je tajno planirao i izgradio program 200 bogatih, dok smo još mi vikali, kako su nas u školama učili, “Živio 1. maj – Praznik rada”, veličali smo rad i rezultate rada naših djedova, baka, očeva i majki, revolucije naših predaka, da bi plan bio sasvim drugačiji, onih koji su nam to govorili i koji su nas učili, gdje su potajno stvarali PROGRAM, početkom 80-tih godina prošlog stoljeća, tajni program….

Oni koji su zagovarali bolje društvo i bili na čelu “socijalističkog pokreta” zapravo nisu bili uopće “socijalisti”, nego neki sasvim drugi..e upravo ti su nas odveli u društvo koje ću povodom “Praznika otimačine”, pokušati kratko opisati….

Na čelu tuđeg “rada i kapitala” bio je njihov “sin” Nadan Vidošević, njihova zlatna kuna! Da ponovimo gradivo; prvo su oteli banke, zatim su oteli tvrtke, sa sredstvima otetih banaka financirali su tvrtke u pretvorbi i privatizaciji, sebi podjelili dionice (vlasnički udjel), da bi kasnije kroz razne poticaje pomalo oteli građanima bilo kakav udio u tim tvrtkama, sad su to “kapitalističke privatne tvrtke”, koje izvlače bespovratna sredstva iz fondova EU, da bi još nakon toga dijelili državne poticaje (javna sredstva) koja su isisana na razne načine u strane banke i tvtke anonimuse, gdje su vlasnici Todorići, Bandići, Vidoševići, Sanaderi, Barišići, …to su važni ljudi koji rade važne projekte, poput već čuvenog “rotora u Puli” gdjeje isisisano oko 200 milijuna kuna, gdje će se građani diviti “dolini makova i cvijeća”…neće ih biti potrebno zalijevati, to je zapravo čudo!

Nije samo aktualni AGROKOR u pitanju, cijelo gospodarstvo je u rukama osoba koje su pokrali društveni kapital, a kroz velike projekte koji su opet u njihovim rukama, financiraju tajno PROGRAM i POLITIKU 200 bogatih obitelji. Napuhavanjem vrijednosti projekata, stvaraju “višak” kojim financiraju tajno svoju politiku. Svatko tko da glas za bilo koju parlamentarnu političku stranku, zapravo podržava nastavak programa 200 bogatih obitelji. U Saboru nema mjesta za protivnike programa i takve politike, oni će ga spriječiti i u pokušpaju da to napravi, zapamtite imate posla s ozbiljnom organizacijom, koja kajko neki sad prozivaju u Saboru, ima svoje “sinove” u Ministarstvu financija ali i drugima, kako bi štitili taj sustav i program, oni ja vam poručujem ne odustaju, stalno se obnavljaju.

U tom i takvom scenariju nitko od vladajućih kroz 25 godina se nije odrekao ni Račana ni Tuđmana niti “programa 200 bogatih”, a ni povrata opljačkane imovine. Sutra će biti AFERA ADRIS, kao i druge tvrtke koje su tajno financirale ovakvu politiku, ali nitko neće odgovarati za svoje postupke niti će vratiti ukradeno. Država je financirala AGROKOR kroz poticaje iz proračuna, NITKO ne pokreće pitanje kaznene odgovornosti za krađu, NITKO od nadležnih! čemu služi takav DORH, koja je njegova ustavna pozicija i odgovornost?! Nagledati ćemo se mi afera, kako je to krenulo, još puno, a sve će to narod pozlatiti,kao i autoceste i druge projekte gdje je isisavan novac!

SRETAN VAM PRVI MAJ – PRAZNIK RADA!

Pokušaj bivšeg Predsjedika RH, Josipovića, da pokuša kazniti “ratne profitere” doživio je fijasko na “Ustavnom sudu”, pokušaj da stvori uvjete za “Zaštitu zviždača i prijavitelje korupcije”, naravno opet je propao, kao što je propao naš pokušaj da unutar Carine RH otkrijemo agente korupcije i kriminala i da ih maknemo da ne nanose štetu našem društvu, međutim nismo uspjeli, ponavljam nažalost. Sustav programa 200 bogatih obitelji gradi se više od 30 godina, stvoreni su svi uvjeti za opstanak i napredak tog i takvog sustava. Cijeli rođački i plemenski klanovi doslovno vladaju u svim institucijama, ne znam da li ste toga svijesni; od škola, fakulteta, ministarstava, uprava, sudova, DORH-a …jesu spretno posložena kadrovska oligarhijske opcije za asistenciju programa 200 bogatih obitelji, kad god treba!! Najgore od svega je to što je stvoren STROJ ili MAŠINERIJA koja opslužuje održavanje tog i takvog sustava, gdje se u svaki pokušaj afirmacije građana u smislu političkih i drugih aktivnosti, najgore osuđuje, slijedi kazna čak i za pokušaj rušenja ovakvih odnosa u društvu…….

Stvoreni su zločinci, “doktori korupcije i magistri kriminala” masa osoba s diplomama,magisterijima i doktoratima koji su poklonjeni osobama za razvoj sustava, iako smo dokazali, ako se sjećate da postoje osobe s “lažnim ili falsificiranim diplomama” nismo uspjeli dokazati da postoje oni s poklonjenim, iako je jedna policajka “stradala u otkrivanju korupcije na FET-u u Puli”, ali tome nije dan neki značaj, iako je to možda najvažniji slučaj, gdje je ista istraživala korupciju na FET-u u Puli i za uzvrat neotkrivanja, dobila doktorat. (više je bitan model nego slučaj, jer slučaja ima jako puno, posebno velikana u carini, gdje su svi za dobro odrađen posao dobili poklone u obiku “magisterija”) . Priznajem nisam uspio jer me nisu podržali građani, susjedi i prijatelji, koji nisu čak ni na izbore izlazili kad sam se kandidirao da bi pokušao promjeniti ili utjecati na promjene takve politike koju sam opisao.

Razna upozorenja koje smo slali građanima, nisu prihvaćena, osjećam se kao da sam poruke slao u SVEMIR, zapravo preuzeti mediji služe za MOBBING građana koji zapravo ne znaju pravu istinu, već jedu informacije koje im se služe iz istog centra, svaki dan.

Praznik rada, je ustvari parodija na sve opisano, on je ako ga možemo nazvati “Praznik uspjele pljačke rada” a slave ga upravo oni koji su opljačkali građane, nažalost to je tako.

Ulazak u EU nam upravo govori tko smo mi i što smo, iako smo u “istoj novoj državi” mi smo opet građani drugog reda, nemamo ista prava, nemamo isti tretman ni standard. Ako je EU, prije svega “carinska unija”,kroz primjer plaća carinika koji jednako rade za EU jer je to europska carina (25% prihoda od naplaćenih carina – Hrvatskoj a 75% prihoda u EU)! , govori nam zapravo, da smo ušli u EU,jer jer su oni htjeli iz raznih razloga, a naši da zaštite svoj kapital, jer su oni sad “kapitalisti”, a EU prije svega štiti ne ljudska prava kako su vas učili nego KAPITAL i VLASNIŠTVO!

Sretan Vam Praznik rada!

INDEPENDENT CUSTOMS UNION OF CROATIA

tačno.net
Autor/ica 1.5.2017. u 11:22