TISUĆE MLADIH U ZAGREBU PLESALO UZ RITAM MLADOSTI

Autor/ica 16.6.2012. u 20:36

TISUĆE MLADIH U ZAGREBU PLESALO UZ RITAM MLADOSTI

Trga Bana Josip Jelačića spremno je dočekao tisuće posjetitelja koji su uz sportske aktivnosti uživali i plesali uz najveće hitove brojnih domaćih glazbenika TBF, Franku Batelić, Lanu Jurčević, Bogovića i brojne druge.  

Zagreb, 15. lipnja 2012. – RITAM MLADOSTI oduševio je prvog dana tisuće rasplesanih posjetitelja. Vodeća regionalna Agencija za mlade Collegium putovanja gradu Zagrebu za kraj školske godine i Studentski dan grada poklonila je veliki sportsko glazbeni spektakl, jedinstven u regiji. 

Spektakularan glazbeni program koji je započeo sa zalaskom sunca, Trg je pretvorio u veliki plesni podij s tisućama mladih školaraca i studenata. Svoje velike hitove mladima su poklonili brojni glazbenici kao što su genijalci iz Splita TBF, Lana Jurčević, Davorin i Bogovići, Gušti, High Jam & Anestetic, Zvučna Izloacija, Bolcna Rock, Mark Marku, te prelijepa Franka Batelić. 

“Večeras je bilo sjajno i drago nam je da smo mogli proslaviti kraj još jedne školske godine sa svim ovim mladim ljudima. Sjećam se da je i meni to bio jedan od najljepših dana u godini, kada više nema briga i učenja. Želim im svima veselo ljeto i nadam se da se vidimo opet dogodine na RITMU MLADOSTI. “ – izjavila je raspoložena Franka Batelić. 

U ritmu mladosti uživale su i brojne osobe Iz sportskog i društvenog života Hrvatske među kojima i Tatjana Dragović, košarkaš Cibone Damjan Rudež, nogometaš Dinama Nikola Pokrivač s djevojkom Iris Rajčić, manekenke Maja Cvjetković i Lana Pavić, Radovan Stošić i brojni drugi. 

Sportski dio RITMA MLADOSTI predstavio je turnir u futsalu, tj. dvoranskom nogometu, mlađe kategorije hokejaškog kluba Medveščak demonstrirale su svoje hokejaško umijeće posjetiteljima na trgu. Za sve kreativce tu je bio i T-shirt Design kutak gdje je svatko mogao osmisliti i dizajnirati unikatnu majicu. Knock Out Experience ponudio je terapiju čistim kisikom te osjećaj snježnih gora usred lipnja u Zagrebu. Bio je tu još i ulični šah, savjetovališe Luke Ritza, štand Crevnog križa, te vesele Žujine tribine. 

Sutra, u subotu 16. lipnja, RITAM MLADOSTI nam donosi još puno dobre glazbe i odličnu zabavu uz nastupe LET 3,  Dječaka, zagrebačke grupe Connect, Radio Luksemburg, Kuzma i Shaka Zulu te Nipple People. Ulaz na sva događanja RITMA MLADOSTI je slobodan.

 

www.collegium.eu

 

Tagovi:
Autor/ica 16.6.2012. u 20:36