PAKETIĆ ZA SVAKO DIJETE U GRADU MOSTARU

tačno.net
Autor/ica 22.12.2017. u 10:28

PAKETIĆ ZA SVAKO DIJETE U GRADU MOSTARU

U organizaciji BUDI TU zajednice aktivnih roditelja u petak 22.12. s početkom u 17 sati održat će se lutkarska predstava „Novogodišnja Bajka“ za 143-je djece štićenika Centra za socijalni rad Mostar. Nakon predstave djeci ćemo podijeliti paketiće s igračkama prikupljenim u akciji Razmjena igračaka + humanitarno darivanje, koja je održana prošlu subotu u Mostaru.

„Zahvalni smo što se cijelo društvo uključilo u humanitarnu akciju čiji je cilj osigurati paketić za svako dijete grada Mostara. Roditelji su donijeli igračke i slatkiše na štand BUDI TU zajednice, Centar za socijalni rad Mostar pozvao je mališane iz 71 obitelji štićenika centra da dođu na predstavu, koju je Pozorište lutaka Mostar organiziralo na poklon mališanima. Privatne firme Bingo d.o.o., Džajić Commerce d.o.o., Sarajevska pivara, Union Foods d.o.o. i SPARK poslovni park donirali su sokove, smoki, keks i čokoladu s kojima ćemo obogatiti paketiće s igračkama za mališane“, kazale su Mirna Mišić i Josipa Terzić – Rezić, voditeljice BUDI TU zajednice. Hvala dobrim ljudima i društveno odgovornim kompanijama koje su se uključile u akciju.

BUDI TU zajednica prvi rođendan proslavlja sa sjajnim rezultatima. U posljednjih godinu dana organizirali smo 7 radionica za roditelje na kojima je učešće uzelo 250+ roditelja. 12 stručnjaka praktičara iz različitih područja odgovorilo je na preko 250 upita od strane roditelja. Organizirali smo 4 humanitarne akcije „Razmjena igračaka + humanitarno darivanje“ na kojima smo prikupili preko 1000 igračaka koje smo proslijedili u 9 domova za djecu bez roditeljskog staranja i djecu s posebnim potrebama.

tačno.net
Autor/ica 22.12.2017. u 10:28