Ovih pet tvrtki diljem RH trenutno nude zaposlenje!

Autor/ica 2.10.2012. u 18:19

Ovih pet tvrtki diljem RH trenutno nude zaposlenje!

Čitatelji nas pitaju ‘Ima li gdje posla?, odlučili smo pomoći na sve moguće načine.

Dragi čitatelji, ponukani brojnim e-mailovima i porukama preko društvenih mreža, u kojima nas naši čitatelji pitaju ‘Ima li gdje posla?, odlučili smo pomoći na sve moguće načine.

Osim što svaku tvrtku koju kontaktiramo u vezi priče o njima pitamo primaju li trenutno zaposlenike (o čemu vas kasnije redovito obavještavamo, kako putem našeg portala, tako i putem društvenih mreža), u suradnji s portalom Posao.hr odlučili smo svakog tjedna utorkom donositi svježe vijesti s tržišta rada. One uključuju top pet radnih mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala Posao.hr, kao i njihove korisne savjete – kako pronaći posao, kako se ponašati na razgovoru za posao, kako napisati životopis i slično.

Top pet radnih mjesta koje se po izboru portala Posao.hr trenutno nude: 

1. Stručne suradnike (traže više kandidata) za promociju lijekova traži tvrtka Farmal koja od prošle godine posluje u sastavu njemačke farmaceutske kompanije Dermapharm AG. Oglas je vezan za dio Splitsko-dalmatinske i Dubrovačko-neretvansku županiju. Od kandidata očekuju završen studij farmacije, medicine, stomatologije ili veterine. Prednost će imati kandidati s profesionalnim iskustvom u poslu promocije lijekova. Dobra vijest: u obzir će  svakako uzeti i molbe kandidata bez iskustva. Kažu da pružaju ‘vrlo solidna primanja i ostale beneficije’, a nude ugovor o radu na neodređeno vrijeme uz probni rok od 3 mjeseca uz mogućnost produžetka probnoga roka. Oglas možete pročitati ovdje.

2. Kompanija Basler osiguranje Zagreb d.d. na lokaciji Osijek traži direktora regionalnog centra. Područje rada je prodaja, nude stalni radni odnos i puno radno vrijeme. Posao će uključivati putovanja. Oglas možete pročitati ovdje 

3. U skladu sa svojim filozofijom upravljanja – “stvaranje novih vrijednosti”, kompanija Konica Minolta traži product managera. U obzir dolaze oni koji su pohađali ekonomski, tehnološki ili IT fakultet. Ukoliko ste zainteresirani za posao, prijavu i CV ćete morati poslati na engleskom jeziku na sljedeću adresu: HILL International – Zagreb d.o.o. za posredovanje pri zapošljavanju, Draškovićeva 40, 10 000 Zagreb, tel: 01/481 06 60, e-mail: prijava.hill@hill-croatia.hr. Rok prijave je do popunjenja radnog mjesta, a oglas možete pogledati ovdje

4. Renomirana trgovačka kuća Conty, zastupnik nekoliko vodećih kompanija iz drvne branše, u svrhu povećanja obima poslovanja traži kvalitetan kadar kojem nude ‘izuzetno radno okruženje’. Ukratko, traži se voditelj komercijale u Splitu, obvezno je aktivno znanje engleskog jezika, poznavanje MS Office paketa i interneta, izvrsne organizacijske, analitičke i komunikacijske sposobnosti, te samostalnost u izvođenju zadataka. Informacije o brzoj prijavi za posao možete pronaći ovdje.

5. Jurković savjetovanje je hrvatska tvrtka specijalizirana za posredovanje pri zapošljavanju i upravljanje ljudskim resursima. Bave se traženjem i odabirom rukovodećih i specijalističkih pozicija i istraživanjem tržišta. “Provjerenim metodama potrage pomažemo našim klijentima da privuku top menadžere i ostale stručnjake”, kažu. Za svog klijenta, vodeću tvrtku na području profesionalnih higijenskih sustava koja na hrvatskom tržištu djeluje već 20 godina, traže kompetentnu osobu za poziciju direktora prodaje u Zagrebu. Što se od radnika očekuje i kome se javiti za posao, saznajte ovdje

Dobra priprema za intervju

Kvalitetnom pripremom za intervju napravili ste pola posla, kažu stručnjaci s portala Posao.hr. Savjetuju da prilikom odgovaranja na pitanja pripazite na način izražavanja, govorite razgovijetno i dovoljno glasno, odgovarajte kratko i jasno, ali izbjegavajte da-ne odgovore, nemojte lagati, slobodno zastanite na sekundu-dvije i složite odgovor u glavi, budite spremni na hipotetičke situacije i neočekivana pitanja. Najčešća pitanja koje poslodavci postavljaju n aintervjuu možete pročitati ovdje.

Poslovni.hr

Tagovi:
Autor/ica 2.10.2012. u 18:19