Najbolje iz Srbije: najbolje u Evropi!

tačno.net
Autor/ica 20.2.2018. u 12:54

Najbolje iz Srbije: najbolje u Evropi!

Studentkinje Instituta za umetničku igru Jovana Ikonić, Teodora Vujkov i Anđelija Jovanović, vratile su se sa prestižnog Međunarodnog takmičenja TANZOLYMP sa osvojenim drugim mestom (prvo nije dodeljeno).

Teodora Vujkov i Anđelija Jovanović, studentkinje II godine, odseka savremena igra, izvele su koreografiju F31.6 Jovane Ikonić, studentkinje III godine odseka koreografija.

Međunarodni festival plesa TANZOLIMP održava se u Berlinu na godišnjem nivou pod sloganom Ples kao globalni jezik i pruža učesnicima priliku da se upoznaju sa drugim mladim ljudima iz celog sveta na majstorskim časovima, seminarima i takmičenjima.

Institut za umetničku igru iz Beograda je osnovan 2014. godine, a u okviru njega su akreditovani prvi studijski programi na osnovnim i master studijama koji studentima pružaju školovanje u oblasti visoko profesionalne umetničke igre (klasičan balet, savremena igra), koreografije i baletske pedagogije. Studijski programi na ovom institutu su utemeljeni na savremenom konceptu i vode ga istaknuti profesori iz Srbije kao i profesori sa Triniti Laban Konzervatorijuma iz Londona.

tačno.net
Autor/ica 20.2.2018. u 12:54