Marijana Puljak: “Zgroženi smo povratkom Željka Keruma na političku scenu”

tačno.net
Autor/ica 4.6.2020. u 16:33

Marijana Puljak: “Zgroženi smo povratkom Željka Keruma na političku scenu”

„Zgroženi smo činjenicom da se na političku scenu opet vraća Željko Kerum, nakon svega što je priuštio našem gradu, državi i ljudima kojima je ostao dužan“, poručila je u četvrtak predsjednica stranke Pametno Marijana Puljak, komentirajući najavu bivšeg splitskog gradonačelnika da će se kandidirati na predstojećim parlamentarnim izborima.

„Nevjerojatna je činjenica da čovjek s tolikim popisom tvrtki, pa i javnih firmi i institucija kojima je dugovao milijune, a od kojih je mnoge i uništio, ne odgovara za to nadležnim institucijama, već se ponovno vraća u javnost i još jednom prijeti svojim pohodom na Sabor“, rekla je Puljak.

Kako je naglasila, još je nevjerojatnije da je mnogima takav čin i dalje – smiješan. „Sve ovo izgleda kao dobro režirana predstava vladajuće stranke i gospodina Keruma, kako bi se dodatno poremetili odnosi na desnici, ali to je njihov uobičajeni folklor. Problem je u tome što institucije ove države ne rade svoj posao, pa taj folklor mi svi skupa i skupo plaćamo“, kazala je predsjednica stranke Pametno.

Dodala je i da se nada da je sada i onim biračima, kojima je uvijek stalo do dobre šale, prestalo biti smiješno i da neće dozvoliti da takvi ljudi ubiru glasove i smiju se u lice svima koji u ovoj državi rade i uredno plaćaju svoje obaveze, a da pritom nisu povlašteni ni u kojem pogledu, kao spomenuti gospodin iz Hrvatske građanske stranke.

tačno.net
Autor/ica 4.6.2020. u 16:33