HRVATSKI MODNI BREND GALILEO PREDSTAVIO NOVU KOLEKCIJU

Autor/ica 14.4.2012. u 13:35

HRVATSKI MODNI BREND GALILEO PREDSTAVIO NOVU KOLEKCIJU

Hrvatski muški modni brend GALILEO predstavio je novu kolekciju. TV voditelj Ivan Šarić i hrvatski rukometni reprezentativac Manuel Štrlek zaštitna su lica nove kolekcije Galilea.

Zagreb, 12.04.2012. – Kada govorimo u muškoj modi zasigurno moramo primijetiti da je i ona s vremenom postala progresivnija i suvremenija. Muškarci sve više pažnje posvećuju svom izgledu stoga ni ne čudi činjenica da muška modna industrija pomno osluškuje potrebe i želje današnjeg suvremenog muškarca. Upravo u muškom odijevanju sve polazi od bazičnih komada poput košulje i sakoa. Imati dobro muško odijelo osnovni je prioritet svakog muškarca i upravo tu oni ne pristaju na kompromis. Kroj, tkanina, boja sve mora biti besprijekorno jer muškarcima dobro odijelo je poput ženama male crne haljine. Stoga ne čudi da je hrvatski modni brand Galileo svoju pažnju posvetio muškoj modi, te uspijeva spojiti bezvremenski-klasičan i suvremeni izgled.

Iako se Galileo može okarakterizirati kao brand za mušku poslovni modu, on u svom modnom  portfelju nudi mušku modu za svaku prigodu. Upravo današnji muškarci zbog svog ubrzanog tempa i načina života streme odjeći koja ide u korak s svjetskim modnim trendovima, koja je u najboljem omjeru cijene i kvalitete. Istina da muška moda nije bogata kao ženska, ali upravo stoga muškarci zahtijevaju najbolje komade odjeće u svom ormaru.

U Galileu svaki muškarac može promaći svoj izgled, bilo da je riječ o poslovnom, svečanom ili svadbenom izgledu. Izgled se upotpunjuje modnim dodacima poput kravata, torbi, kapa, rukavica i cipela.

Ivan Šarić

Muški modni brend Galileo za ovu je sezonu odabrao TV voditelja Ivana Šarića i hrvatskog rukometnog reprezentativca Manuela Štrleka kao zaštitna lica. Upravo odabirom ova dva različita profila muškarca Galileo je pokazao da su svi muškarci u jednom isti – a to je da svima u životu, bez obzira na godine, prigode, zanimanja, svima treba jedno najbolje odijelo.

Manuel Štrlek

«Prepoznao sam se u odjeći brenda Galileo. Izvan sportskih, u dnevnim, ali i prigodnim situacijama odjeća Galileo pruža kvalitetu, udobnost i osjećaj da sam to upravo ja.» izjavio je Manuel Štrlek, zaštitno lice Galilea.

Možda odijelo zaista ne čini čovjeka, ali lijepo odijelo na Vama zasigurno neće proći neopaženo, budite drugačiji – budi Galileo.

Tagovi:
Autor/ica 14.4.2012. u 13:35